ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πλούτισε σε εμπειρίες η Παλλήνη (φωτό)

Πλούτισε σε εμπειρίες η Παλλήνη (φωτό)

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, ολοκληρώθηκε χθες στο Νέο κλειστό γυμναστήριο Παλλήνης, περιοχή Κάντζας, το διήμερο τουρνουά φιλικών αναμετρήσεων νεανίδων – κορασίδων του Α.Ο Παλλήνης με τη συμμετοχή επίλεκτων ομάδων από τις Η.Π.Α. κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων.

bip_red_thetis_n

Οι ομάδες της Αμερικής, που θα μεταβούν στο Λουτράκι, για να συμμετάσχουν σε άλλο τουρνουά, ταξιδεύουν ανά τον κόσμο και συνδυάζουν την αναψυχή και τον τουρισμό με τον αθλητισμό.

bip_blue_ao pallinis

Στην πρεμιέρα του τουρνουά διεξήχθησαν στις 29/12 οι αγώνες ΒIP SE Blue- Α.Σ.Π.Ε Θέτις 1-3 και Α.Ο Παλλήνης- ΒIP SE Red 1-3. Τη δεύτερη ημέρα (30/12) είχαμε τα αποτελέσματα ΒIP SE Red- Α.Σ.Π.Ε Θέτις 2-3 και ΒIP SE Blue- Α.Ο Παλλήνης 3-1.

a.o Pallinis_thetis

“Είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε δυο ομάδες του εξωτερικού και να παίξουμε μαζί τους» δήλωσε στο Volleyplanet o τεχνικός του Α.Ο Παλλήνης, Δημήτρης Γιαμαλής.

dimitris_giamalis

Ήταν μία νέα, πρωτόγνωρη εμπειρία για τα παιδιά και πιστεύω πως με τις πολύτιμες εικόνες και παραστάσεις που αποκόμισαν, θα βοηθηθούν τα μέγιστα στο μέλλον. Στόχος μας είναι στο μέλλον να επαναληφθούν ανάλογα τουρνουά και εκδηλώσεις.

a.o pallinis_bip_blue