BEACH VOLLEY

Ποδαρικό με… ρεβάνς για Μαρία/Βίκυ

Ποδαρικό με… ρεβάνς για Μαρία/Βίκυ

Με νίκη άνοιξε την αυλαία του κυρίως ταμπλό του Όπεν τουρνουά της Πράγας η Εθνική γυναικών των Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη, που σε ένα ακόμη τουρνουά κυνηγάνε ένα μονοψήφιο αριθμό στην τελική κατάταξη.

Η εκδίκηση λένε πως είναι “ένα πιάτο που τρώγεται κρύο”! Και αυτό σίγουρα ισχύει στην πρεμιέρα των αγώνων των διεθνών μας, όπου στο πλαίσιο του C’ ομίλου της διοργνωσης στην τσεχική πρωτεύουσα, ως Νο 14 του ταμπλό, επιβλήθηκαν με 2-1 (18-21, 21-19, 15-8) του Νο 19,  Αυστριακών, Σούτσενχέφερ/Πλέζιουτσνιγκέν, από τις οποίες πριν μία εβδομάδα είχαν χάσει στη Λουκέρνη με το ίδιο σκορ.

Έτσι λοιπόν με καλή ψυχολογία  τα “χρυσά” κορίτσια του ελληνικού μπιτς βόλεϊ θα κοντραριστούν στο δεύτερο σημερινό ματς με την ομάδα της Ιαπωνίας, Τανάκα/Κουσάνο (Νο 30), που ηττήθηκαν 2-0 (21-11, 21-10) από τις Γερμανίδες, Λάμπουρερ/Σούντε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως προπονητής της γερμανικής ομάδας, Νο 3 του ταμπλό στην Πράγα, που στο εναρκτήριο Όπεν τουρνουά του Φουζού της Κίνας, έκανε την έκπληξη κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, είναι ο Έλληνας πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών και νυν προπονητής του διεθνούς δίδυμου, Κοτσιλιάνου/Ζουπάνη, Σπύρος Καραχάλιος.