Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ποδαρικό με…. παρατράγουδα

Ποδαρικό με…. παρατράγουδα

Το 2015 ξεκινά με σπουδαία παιχνίδια κατά την 11η αγωνιστική της Volleyleague με την αρχή να γίνεται το Σάββατο και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου… Η αγωνιστική δράση σε τηλεοπτικό επίπεδο ξεκινά από τις Κυκλάδες με τον Φοίνικα Σύρου να υποδέχεται τον αποδεκατισμένο από πασαδόρους Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται στην Κυψέλη με το  ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΑΕΚ

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο στην Ορεστιάδα, όπου στις η ακριτική ομάδα υποδέχεται την προβληματική ΑΕΚ. Οι πράσινοι του Έβρου, που αγνοούν τη νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές θέλουν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα των αντιπάλων τους και να κάνουν το καλύτερο ποδαρικό στη νέα χρονιά.

Εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένει ο Αλεξαντρόφ, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από την απόδοση του Λούνα καθώς το παιχνίδι είναι βαρόμετρο για την παρουσία του στην ομάδα.

Μιλώντας για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο Μανώλης Δημητριάδης υπογράμμισε «Περιμένουμε αυτόν τον αγώνα για να πάρουμε το τρίποντο εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Θεωρώ πως χρειαζόμαστε μια τονοτική νίκη για να φέρει ηρεμία και πάλι στην ομάδα. Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί καθαρά από την δικιά μας εμφάνιση και δεν πρέπει να δώσουμε κανένα δικαίωμα στην ΑΕΚ. Θέλω να καλέσω τον υπέροχο κόσμο μας που είναι πάντα στο πλευρό μας για να μας υποστηρίξει και να αρχίσει ευχάριστα το 2015».

Από την άλλη πλευρά η «Ένωση», για δεύτερο συνεχόμενο ματς με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ζήνωνα Ζοφώλη, θα προσπαθήσει υπό το βλέμμα του Βούλγαρου προπονητή Κριστόφ, να επιστρέψει στις ήττες και να «σπάσει το ρόδι» για το 2015.

Εκτός αποστολής ο Δημήτρης Χατζόπουλος που ακόμη περιμένει το δελτίο του, ενώ εκτός είναι και ο Γκούζντα που δεν ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΚ με το λεωφορείο προς την Ορεστιάδας.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης τόνισε από την πλευρά του «Δουλεύουμε πολύ για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το παιχνίδι είναι δύσκολο αφού και η Ορεστιάδα προέρχεται από ένα σερί αρνητικών αγώνων της και θέλει τη νίκη. Πιστεύω θα είναι ένας αμφίρροπος αγώνας. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όπου φθάσουμε».

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το ντέρμπι της ημέρας είναι στις 20:00 στην Σύρο με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD του αγώνα Φοίνικας Σύρου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό Ο Φοίνικας μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, υποδέχεται στη Σύρο τον ανεβασμένο και μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο οποίος όμως αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πάσα, και ο Σάκης Μουστακίδης θα προβεί σε  αλχημείες, καθώς ο Κίσιτς είναι τραυματίας, ενώ ο διεθνής Κασαμπαλής έχει κληθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων. Ένα θέμα που αποτέλεσε σημείο τριβής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την ΕΟΠΕ.

Ο λίμπερο των Συριανών Νικήτας Εφραιμίδης αναφερόμενος στον αγώνα υπογράμμισε «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Στόχος μας είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί. Αυτό δεν είναι θα είναι εύκολο βεβαίως, αλλά ελπίζω μαζί με εμάς και ο κόσμος να βοηθήσει να πάρουμε αυτή τη νίκη».

Από την πλευρά του ο Σάκης Μουστακίδης εμφανώς απογοητευμένος με την εξέλιξη στο θέμα Κασαμπαλή υπογράμμισε «Τα πράγματα δεν είναι καλά. Δε φανταζόμουν πως θα άφηναν τον Εθνικό χωρίς πασαδόρο. Είναι αδιανόητο αυτό που κάνουν στον Εθνικό. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια συμπεριφορά σε έναν σύλλογο. Δεν θα αναφερθώ στην προσφορά του Εθνικού στις Εθνικές ομάδες αν και πιστεύω πως πρέπει να υπενθυμίζουμε τα αυτονόητα. Είναι αλλοίωση πρωταθλήματος αυτό που συμβαίνει και δεν τιμά κανέναν και ειδικά το άθλημα που υπηρετούμε. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να βρούμε λύσεις στο θέμα του πσαδόρου. Δεν φανταζόμουν πως η Εθνική εφήβων δε μπορεί να λειτουργήσει για 20 ώρες χωρίς πασαδόρο. Ο Κασαμπαλής είναι στη μέση χωρίς να φταίει και έτσι όπως έγιναν τα πράγματα δεν είναι καλό για τον αθλητή. Σταματάω εδώ και θα επανέλθω μετά τον αγώνα με τον Φοίνικα».

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής Volleyleague

Σάββατο 3 Ιανουαρίου
19.00: Ορεστιάδα – ΑΕΚ
20.00 Φοίνικας Σ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Κυριακή 4 Ιανουαρίου
18.30 Κηφισιά – Ένωση Τούµπα
19.00: Παµβοχαϊκός –Άρης

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου
19.00: Λαµία – Ολυµπιακός
19.30 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ