ΓΝΩΜΕΣ

Ποιος δεν θέλει τον Παναθηναϊκό στον Άγιο Θωμά;

Ποιος δεν θέλει τον Παναθηναϊκό στον Άγιο Θωμά;

Μόλις λίγες ώρες μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού και κυκλοφορεί εντόνως το ζήτημα της αλλαγής έδρας των «πρασίνων» και η αποχώρησή τους από το κλειστό του Αγίου Θωμά.

Για ακόμα μια φορά, η διοίκηση του Ερασιτέχνη επιλέγει τη μέθοδο να μην βγει δημόσια να ενημερώσει τους φιλάθλους της για το τι έχει συμβεί, θέλοντας να περάσει το θέμα εξ απαλών ονύχων.

Θα πρέπει να είναι κάποιος «ιθαγενής» εν έτη 2023 να θεωρεί το προπονητήριο του Μετς σοβαρή έδρα για τις ομάδες αντρών και γυναικών του Συλλόγου που ήδη έχουν ολοκληρώσει τα 2/3 των ρόστερ τους με αθλητές αρκετών… χιλιάδων ευρώ. Βέβαια, ο Δήμαρχος Κ. Μπακογιάννης προσφάτως κάτι έργα αναβάθμισης έκανε αλλά αναβάθμισης για τις μικρές τοπικές ομάδες, όχι για το επίπεδο του Παναθηναϊκού!

Ποιος θα ξεχάσει, άλλωστε, τις επιθέσεις “αγνώστων” στο κλειστό του Μετς (φωτό); Κι αν δεν γνωρίζει η νυν διοίκηση μπορεί να τους το θυμίσει ο νυν γενικός διευθυντής Σωτήρης Πανταλέων, όταν το 2009 σε προπόνηση της αντρικής ομάδας “άγνωστοι” πέταξαν μολότοφ στον περιβάλλοντα χώρο και προξένησαν ζημιές σε αυτοκίνητα παικτών!

Κι αν το Μετς λανσάρεται ως μονόδρομος δεν χρειάζεται να προσπαθεί η διοίκηση να το περάσει ως ιδεατή λύση, ούτε ως λύση πριν μπει η ομάδα στο Βοτανικό, ας πει την αλήθεια στον κόσμο με ποιους Δήμους έκαναν επαφές και γιατί δεν κατάφεραν να βρουν μια λύση αντάξια των συνθηκών που πρέπει να έχει μια επαγγελματική ομάδα.

Εν προκειμένω ο κόσμος πρέπει να ξέρει ποιος διώχνει τον Παναθηναϊκό από το Μαρούσι; Όσο η διοίκηση αφήνει τον κόσμο σε άγνοια τόσο ο κόσμος δικαίως θα γκρινιάζει. Καθαρές κουβέντες, λοιπόν…

Ποιος δεν θέλει στον Άγιο Θωμά τον Παναθηναϊκό; Έχει κάποια σχέση με το θέμα αυτό, το πρόσφατο ραντεβού που έγινε μεταξύ του Δημάρχου Αμαρουσίου και του προέδρου του ΓΣ Αμαρουσίου; Επίσης, ποιος είναι ο υπεύθυνος από πλευράς διοίκησης που «τρέχει» τα του γηπεδικού στα βόλεϊ; Είναι -όπως ακούγεται- ο κύριος Γόντικας γιατί βολεϊκός δεν πρέπει να έιναι όποιος κάνει τέτοιες επιλογές;

Όπως και στην επιλογή έδρας για τον ημιτελικό του Challenge Cup, κάποιοι υποτίμησαν τον πιστό κόσμο που έχει «χτίσει» δεκαετίες τώρα αυτό το τμήμα, έτσι και σε αυτό το ζήτημα θα είναι «έγκλημα» να μην ειπωθεί η αλήθεια και να παρουσιαστεί το παρακμιακό και επικίνδυνο Μετς ως πρόοδος και καλή λύση για τα επαγγελματικά τμήματα βόλεϊ!

ΓΝΩΜΕΣ
01/05/2023

Παπαφωτίου… καρατίων

Τοποθετήσεις πολλών καρατίων και μάλιστα «back to back» από μια μεγάλη προσωπικότητα με ευρωπαϊκή εμπειρία, κουλτούρα και αρχές! Ο λόγος για την Αθηνά Παπαφωτίου...