LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

“Πολυτέλεια” το League Cup για Άρη

“Πολυτέλεια” το League Cup για Άρη

Οι παίκτες του Άρη χάρηκαν με την ψυχή τους την πρόσφατη πρόκριση στο φάναλ φορ του League Cup “Νίκος Σαμαράς” με το εντυπωσιακό 3-0 επί του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο τεχνικός Γιώργος Γιάτσης κρατά… χαμηλά την μπάλα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το να κερδίζει μία ομάδα που “χτίστηκε” μετ’ εμποδίων και κυριολεκτικά στο… πάρα πέντε ένα από τα θεωρητικά φαβορί για τον τίτλο, σίγουρα δεν είναι σύνηθες, αλλά δεν είναι και αδύνατον, όταν πιστεύεις στις δυνατότητές σου.

Κάπως  έτσι λοιπόν ο Άρης κατάφερε κόντρα στον ισχυρό φέτος ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει μία παλικαρισια πρόκριση και να σφραγίσει την πρόκρισή του στιος 4 καλύτερες ομάδες  League Cup . Μία πρόκριση όμως, που όπως δήλωσε στο www.volleyplanet.gr ο τεχνικός των “κίτρινων”, Γιώργος Γιάτσης είναι… πολυτέλεια για την ομάδα του.

“Κάναμε πολύ καλή τακτική, εντοπίσαμε τις αδυναμίες τους, δεν είδαμε να υπάρχει κάποια αντίδραση από τον αντίπαλο,  και στο τέλος μας βγήκε το ματς. Τα παιδιά χαρήκανε πάρα πολύ αυτή την πρόκριση, γιατί παίζεις με μία ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα και την κερδίζεις. Για μας όμως το League Cup είναι πολυτέλεια. Στόχος μας είναι να σωθούμε, αν μπορούμε να πάρουμε την 10η θέση, να γίνει μία οικονομική εξυγίανση στην ομάδα, η διοίκηση να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, να έρθουν κοντά μας κι άλλοι χορηγοί, που θα στηρίξουν και θα συνδράμουν τις προσπαθειές μας.

Το αρχικό σχέδιο που είχα για φέτος δεν μας βγήκε, αλλά τελικά οι παίκτες που πήραμε είναι ανθεκτικοί και θέλεουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις για να σωθούμε” υποστήριξε ο Γιώργος Γιάτσης.