ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πολυθεματικό συμβούλιο στην ΕΣΑΠ

Πολυθεματικό συμβούλιο στην ΕΣΑΠ

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών 2014-15 θα λάβει χώρα την προσεχή Δευτέρα 18/5 με τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος να είναι πολλά.

Τα ζητήματα ενόψει της νέα χρονιάς που πρέπει να λυθούν αλλά και να”τρέξουν” είναι πολλά αφού το φάσμα τους ξεκινάει από το νέο πρωτάθλημα σε επίπεδο προκήρυξης έως οργάνωσης, συνεχίζει στο θέμα των διακανονισμών και της αδειοδότησης των ομάδων, φτάνοντας μέχρι τις χορηγικές συμφωνίες του συνεταιρισμού, οι οποίες στις δύσκολες μέρες είναι ζωτικής σημασίας για το σχεδιασμό των ομάδων της Volleyleague.

Η ανακοίνωση:

“Η 114η Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα 18 Μαΐου στα γραφεία της Ένωσης στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι. Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 12.30 το μεσημέρι.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι ο απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, η προετοιμασία για την οργάνωση και τον σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. Επίσης θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, στην ανανέωση των χορηγιών του πρωταθλήματος καθώς και σε άλλα οργανωτικά και οικονομικά θέματα”.