Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πολυτιμότερος της 21ης αγωνιστικής ο Σμιτ!

Πολυτιμότερος της 21ης αγωνιστικής ο Σμιτ!
Ο Kαναδός διαγώνιος του Ολυμπιακού Γκάβιν Σμιτ αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της 21ης αγωνιστικής, καθώς στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη των Πειραιωτών με 3-1 σετ, σημειώνοντας 23 πόντους με 17/27 τελειωμένες επιθέσεις (ποσοστό αποτελεσματικότητας 63%), 3 πόντους από μπλοκ και 3 άσσους και μόλοήθησε ις 3 λάθη σε επίθεση και 3 χαμένα σε 20 συνολικά που εκτέλεσε.

Ο Γκάβιν Σμιτ είπε για την διάκριση του: «Ευχαριστώ για την αναγνώριση της προσπάθειας μου μέσα από αυτή την ατομική διάκριση. Ηταν μια καλή νίκη της ομάδας απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο για το πρωτάθλημα. Ολη ομάδα έπαιξε καλά. Ήταν ένας σημαντικός αγώνας για εμάς και το πιο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε και όχι για να κυνηγήσουμε τα προσωπικά βραβεία. Αφιερώνω την διάκριση στον σύλλογο, στην ομάδα και στους οπαδούς για την υποστήριξη όλη τη χρονιά. Υπόσχομαι να εργαστούμε το ίδιο καλά και να κάνουμε ιδανική προετοιμασία για τα πλέι οφ».

Ο Γκάβιν Σμιτ ξεκίνησε την διεθνή του καριέρα από την Volley League και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τη σεζόν 2007-08. Μαζί με το καναδικό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 9 διαφορετικά πρωταθλήματα. Είναι γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου 1986, αγωνίζεται διαγώνιος, είναι διεθνής και έχει ύψος 2.08.

Η DREAM TEAM 21HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19
MVP ΒΙKOΣ COLA: Γκάβιν Σμιτ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)
Πασαδόρος: Δημήτρης Νικολάκης (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)
Διαγώνιος: Νίκος Μήλης (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)
Ακραίοι: Κλίντι Ρίου ντα Ρόσα (Ηρακλής Πετοσφαίριση), Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)
Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Κεντρικοί: Πέδρο Ρεκ (Α.Ο.Π.Κηφισιάς), Θανάσης Ντίνας (Ηρακλής Πετοσφαίριση)
Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...