BETOSFAIRA

Ποντάρουμε και σε Τσεχία

Ποντάρουμε και σε Τσεχία

Μεγάλη ημέρα σήμερα στοιχηματικά και εκτός του Ηρακλή θα ποντάρουμε και στους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου Τσεχίας στο βόλεϊ. Σήμερα είναι οι δύο ημιτελικοί και αύριο είναι ο μεγάλος τελικός. Οι αγώνες γίνονται στο γήπεδο της Λίμπερετς.

Μπρνο-Μπουντεγιόβιτσε

Στον πρώτο ημιτελικό της ημέρας θα στηρίξουμε τον πρωτοπόρο του Τσέχικου πρωταθλήματος, την Μπουντεγιόβιτσε που ήδη φέτος σε δύο αγώνες κόντρα στην Μπρνο μετράει 2 νίκες. Πριν 15 ημέρες τους κέρδισε μέσα στην έδρα τους και σήμερα είναι το μεγάλο φαβορί για να περάσουν στον τελικό. Η Μπρνο είναι συμπαθητική ομάδα αλλά έχει ταβάνι… Η σοβαρή Μπουντεγιόβιτσε θα περάσει με σχετική ευκολία στον τελικό.

Καρλοβάρσκο – Ντούκλα Λίμπερετς

Η Λίμπερετς περιμένω να έχει ένα πολύ εύκολο απόγευμα και να περάσει εύκολα στον τελικό. Η Καρλοβάσκο θα παραταχθεί σήμερα χωρίς τον βασικό πασαδόρο και τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα στον σημερινό αγώνα κόντρα στην Λόμπερετς που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Τσεχία και διοργανώνει και το final 4.

Χθες η Καρλοβάσκο κόντεψε να αποκλειστεί από την Ζλιν που είναι μία ομάδα που παλεύει για την είσοδο της στην πρώτη οχτάδα του πρωταθλήματος. Είναι φανερό ότι η απουσία του βασικού πασαδόρου έχει αλλάξει κατά πολύ την εικόνα της ομάδας και σήμερα περιμένω να χάσουν με κατεβασμένα τα χέρια…

Πρόταση 1

Μπρνο-Μπουντεγιόβιτσε 2 με -1,5 σετ (2,00)

Καρλοβάρσκο – Ντούκλα Λίμπερετς 2 με -1,5 σετ (1,57)

Πρόταση 2

Καρλοβάρσκο – Ντούκλα Λίμπερετς 0-3 σετ  (2,75)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.