BETOSFAIRA

Ποντάρουμε σε Πάτρα, Μαρκόπουλο και Τσεχία

Ποντάρουμε σε Πάτρα, Μαρκόπουλο και Τσεχία

Καλημέρα στους φίλους της στήλης. Πιστοί στο ραντεβού μας για ακόμη μια φορά και υπάρχουν αρκετές επιλογές από την σημερινή ημέρα.

Παναχαϊκή-ΑΟ Ορεστιάδας (Α1 Ανδρών)

Πρώτη επιλογή ο άσσος της Παναχαϊκής που δίνει έναν αγώνα ζωής ή θανάτου και οι Πατρινοί θέλουν πάση θυσία την νίκη στη προσπάθεια που κάνουν για να μείνουν στην κατηγορία.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας, Νίκου Ρουμελιώτη:«Για εμάς ξεκινά μια σειρά τελικών αρχής γενομένης από το ματς με την Ορεστιάδα και πλέον θέλουμε να κατακτούμε βαθμούς. Το παιχνίδι με την Ορεστιάδα είναι δύσκολο όμως από την στιγμή που τη νικήσαμε μέσα στην έδρα της, εκτιμώ ότι μπορούμε να την κερδίσουμε και εντός έδρας αλλά φυσικά θα χρειαστεί να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Όλοι μας έχουμε καταλάβει την σπουδαιότητα των αγώνων που ακολουθούν και είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε ότι η Παναχαϊκή αξίζει να μείνει στην κατηγορία. Θέλουμε το Σάββατο ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει για να φτάσουμε στη νίκη».

Στηρίζουμε τους Πατρινούς στον σημερινό τελικό που δίνουν μέσα στην πολύ καυτή τους έδρα. Οι Πατρινοί περιμένω να κάνουν καλύτερο δεύτερο γύρο αφού ο Τόρρες και ο Γουόλτερ είναι δύο ποιοτικοί παίκτες και περιμένω να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν καθαρή νίκη!

Πρίμπραμ-Μπουντεγιόβιτσε (Πρωτάθλημα Τσεχίας)

Ενώ ήταν σε τρομερή κατάσταση η Πρίμπραμ και έπαιζε πολύ καλό βόλεϊ την προηγούμενη αγωνιστική έχασε μέσα στην έδρα της με κατεβασμένα χέρια από την Λίμπερετς με 0-3 σετ. Είναι ξεκάθαρο ότι η Πρίμπραμ δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και μετά από 7 ημέρες υποδέχεται ξανά μέσα στην έδρα της αυτή την φορά την Μπουντεγιόβιτσε και θα έχει άλλο ένα πολύ δύσκολο απόγευμα αφού οι πρωτοπόροι του Τσέχικου πρωταθλήματος δεν πρόκειται να αφήσουν βαθμούς και θα πάρουν το καθαρό τρίποντο που θα τους κρατήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Μαρκόπουλο-Άρης (Α1 Γυναικών)

Το Μαρκόπουλο έχει ενισχυθεί μέσα στις γιορτές με δύο πολύ ποιοτικές παίκτριες την πασαδόρο Σαΐνι και την διαγώνιο Εσντέλ που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Το ενισχυμένο Μαρκόπουλο έχασε στις λεπτομέρειες με 1-3 από τον Πανναξιακό και κέρδισε 2-3 μέσα στην ΑΕΚ! Θεωρώ ότι σήμερα κόντρα στον Άρη είναι το φαβορί και μπορεί να πάρει την νίκη. Το 2,15 στον άσσο ειναι εξαιρετικό!

Πρόταση:

Παναχαϊκή- ΑΟ Ορεστιάδας 1 (1,55)

Πρίμπραμ-Μπουντεγιόβιτσε 2 με -1,5 σετ (1,50)

Μαρκόπουλο-Άρης 1 (2,15)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.