Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πορφύρας: «Δύο ωραίοι αγώνες με Φιλαθλητικό»

Πορφύρας: «Δύο ωραίοι αγώνες με Φιλαθλητικό»

Τη διοίκηση του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, αντίπαλου του Πορφύρα το Σάββατο στις 18.00 στη Θεσσαλική πόλη για την πέμπτη αγωνιστική της Α1, χαιρετίζει με ανάρτηση στο επίσημο blog της, η Πειραϊκή ομάδα.

Μάλιστα αναφέρει ότι o πρόεδρος του Λαρισαϊκού θέλησε να τους διευκολύνει στο ταξίδι τους ενώ πέρυσι στην Α2 έγιναν δύο παιχνίδια υψηλού επιπέδου και κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και φέτος.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Στον αθλητισμό, ταξιδεύεις, ξοδεύεσαι, αγωνιάς, χαίρεσαι, πονάς, πέφτεις, σηκώνεσαι, συνεχίζεις. Μα πάνω απο όλα, βρίσκεις φίλους. Γιατί είσαι σε περιβάλλοv πολυσυλλεκτικό, αλλά, με παρουσίες που έχουν το ίδιο στοιχείο.

Το ενδιαφέρον για το παιχνίδι.Αλλοι μένουν με αυτό, άλλοι μαθαίνουν να αγαπούν το παιχνίδι, άλλοι προχωρούν με το μεράκι τους.Ομως, συχνά, ταυτίζεσαι με κουλτούρες και ανθρώπους.

Την Τρίτη μας κάλεσε ο Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Λαρισαικού Γιώργος Μπαλδώκας, ώστε να μας ρωτήσει εάν χρειαζόμαστε οτιδήποτε για το ταξίδι μας στη Λάρισα.

Άμεσα μας διευκόλυνε με συνεργάτη του Φιλαθλητικού Λαρισαικού, γενικώς, ήταν ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, άψογος.

Πέρσι, έγιναν δύο παιχνίδια ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ανάμεσα στον Πορφύρα και τον Φιλαθλητικό Λαρισαικό.Φέτος, θα είμαστε και πάλι μαζί.

Και θα κάνουμε, επίσης, δύο ωραίους αγώνες.Μα πάνω απο όλα, θα δυναμώσουμε τη φιλία μας.Με ειλικρίνεια, σεβασμό και ήθος.

Στη ζωή, αυτά μένουν.Την Α1 την βρήκαμε, εδώ θα είναι, δε φεύγει.Φίλους δεν βρίσκεις εύκολα.Τα λέμε, από κοντά, το Σάββατο Γιώργο μου.

Υ.Γ. 1
Εάν δεν υπάρχει αυτή η λογική, καλύτερα να μην ασχολούμαστε παιδιά…Λιώνουμε καθημερινά απο τις ευθύνες και το τρέξιμο, αν δεν το χαιρόμαστε κιόλας, καληνύχτα….»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
12/07/2024

«Σάσι» is back!

Η χαμογελαστή «μπόμπερ» Σάσκια Χίπε επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Μίλωνα για το πρώτο μισό της σεζόν 2024/25!