Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πορφύρας : «Ενισχύστε την δική σας ομάδα»

Πορφύρας : «Ενισχύστε την δική σας ομάδα»

Δείχνοντας για μια ακόμη φορά τις κοινωνικές του ευαισθησίες και δική του ξεχωριστή  φιλοσοφία για το πώς βλέπει το βόλεϊ ο Πορφύρας ξεκίνησε την διάθεση των φετινών Καρτών Μελών -διαρκείας ζητώντας από τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα της…

Στην διάθεση των φίλων του Πορφύρα βρίσκονται πλέον τις Κάρτες Μελών- διαρκείας της νέας χρονιάς με την ομάδα του Πειραιά να ενημερώνει με τον δικό της ξεχωριστό και αληθινό τρόπο για τον τρόπο που μπορεί ο κόσμος να ενισχύσει την φετινή της προσπάθεια.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα

Τις Κάρτες Μέλους-Διαρκείας για την Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πορφύρα, στην επιστροφή της στην Α1 Εθνική Κατηγορία, με δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στα παιχνίδια Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ( και στις 2 διοργανώσεις η είσοδος ανά αγώνα θα είναι 5 ευρώ ) μπορείτε να τις προμηθευθείτε από τον κ. Νίκο, τον κ.Παναγιώτη, τον κ. Αγγελο  και την κα Τασούλα.

Για  κάθε Κάρτα Μέλους-Διαρκείας θα ήταν ευχάριστο εάν μπορούσε κάθε φίλη ή φίλος μας να διαθέσει 30 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του τμήματος Βόλεϊ του Πορφύρα, που όπως λέει και ένας καλός φίλος και έντιμος άνθρωπος, ΄΄με τα ψέμματα, χωρίς πόρους δηλαδή, είναι στην Α1 Εθνική και διαπρέπει επίσης με την Ακαδημία του, αλλά, έχει ως τμήμα τη δική του αλήθεια, που αρέσει σε όλους όσοι γνωρίζουν και είναι σε θέση να την εκτιμήσουν΄΄.

Θεωρούμε ότι για το επίπεδο της Α1 Εθνικής, τα 30 ευρώ είναι λογικό ποσό, αλλά, κατανοούμε ότι έστω και το 1 ευρώ είναι μέρος της ανάγκης κάθε ανθρώπου, κάθε οικογένειας.

Οτι μπορείτε, κάνετε για να ενισχύσετε την προσπάθειας μιας ΟΜΑΔΑΣ που από μία γειτονιά έφθασε στην Α1, της δικής σας ΟΜΑΔΑΣ.

Αυτονόητα και προαπαιτούμενα δεν υπάρχουν.