Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πορφύρας: Η τούρτα της νίκης και οι απουσίες!

Πορφύρας: Η τούρτα της νίκης και οι απουσίες!

Τη χαρά του ήθελε να εκφράσει για τη δεύτερη νίκη του Πορφύρα στην Α1, κόντρα στον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό. Ετσι ο Δήμος Κουτσονικολής αγόρασε και έφερε στις αθλήτριες της ομάδας του Πειραιά μια τούρτα.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε αρχικά έκπληξη και στη συνέχεια πανηγυρικό κλίμα στις κοπέλες του νεοφώτιστου συλλόγου, οι οποίες με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τον κ. Κουτσονικολή για την ενέργεια του αυτή και μάλιστα ανέβασαν ως ενθύμιο και τη σχετική σέλφι.

Μετά από αυτήν την ευχάριστη παρένθεση, οι παίκτριες του σωματείου της Φρεαττύδας επέστρεψαν στις προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Βασίλη Πανδή ενόψει της προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, στο κλειστό του Ρέντη.

Σε αυτο τον αγώνα ο Πορφύρας θα παραταχθεί με πολλές απουσίες αφου θα λείψουν η τραυματισμένη πασαδόρος Δώρα Γκολφινοπούλου και η επίσης έμπειρη πασαδόρος, Βίκυ Μπούρμπη, η οποία εχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τις θεσεις τους θα πάρουν οι δύο πασαδόροι απο τις νεάνιδες. Η μία ειναι η Διονυσία Παλημέρη γεννημενη το 1996 και η άλλη του 2000, Μαρία Χονδρουδάκη!