Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πορφύρας: «Κανονίστε με τους Νίκους»!

Πορφύρας: «Κανονίστε με τους Νίκους»!

Μια πρωτότυπη… οδηγία έδωσε στους φιλάθλους του ο Πορφύρας ενόψει του αγώνα με την Ηλιούπολη την Κυριακή (19.00) στο Π. Σαλπέας.

Λόγω της αυριανής γιορτής του Αγ. Νικολάου, η διοίκηση της Πειραϊκής ομαδας έκανε έκκληση στους γονείς και στις αθλήτριες να κανονίσουν τις… επισκέψεις τους σε συγγενείς και φίλους, ώστε να βρουν χρόνο και να δώσουν το παρών στις εξέδρες του κλειστού.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ομάδας στο επίσημο blog:

« Επιστροφή στο σπίτι μας στο Σαλπέας, για την γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα που θα αντιμετωπίσει σε αγώνα για την Α1 Εθνική Κατηγορία, την Ηλιούπολη, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 7 μ.μ.

Θα θέλαμε από τους γονείς και τις αθλήτριες της Ακαδημίας μας, γιατί εμείς ΜΟΝΟ αυτό το κοινό έχουμε και είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και για αυτή την επιτυχία μας, να κανονίσουν τα προγράμματα τους, τις υποχρεώσεις με τους Νίκους που γιορτάζουν την Κυριακή και να είναι κοντά μας.

Τα κορίτσια του Πορφύρα αξίζουν τη συμπαράσταση σας.

Καλωσορίζουμε την Ηλιούπολη κι ευχόμαστε στους συντελεστές της ομάδας της και προσωπικά στον φίλο πρόεδρο της κ.Γιώργο Λυκογιάννη, καλό παιχνίδι και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΥΓΕΙΑ.

Δικαίωμα ελεύθερης εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι Κάρτας Μέλους του Βόλει Γυναικών του Πορφύρα και τα παιδιά.

Θα υπάρχει, όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι μας στην Α1, τίμημα εισόδου 5 ευρώ για όλους τους άλλους, γιατί πρέπει να καλυφθούν τα αυξημένα έξοδα διεξαγωγής αγώνα.»

Δείπνο ενότητας στo Mικρολίμανο

Η ομάδα βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας δείπνησε το βράδυ της Παρασκευής στο εστιατόριο του χορηγού της ομάδας, το «Κεμπαμπτζίδικο το γνήσιο» ( Ακτή Κουμουνδούρου 14, Μικρολίμανο ).

Τα κορίτσια της νεοφώτιστης ομάδας ειχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, αλλά και τα πλούσια και νοστιιμότατα εδέσματα, δυο 24ωρα πριν την αναμετρηση με την Ηλιούπολη.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει την ομάδα του Πορφύρα, για τη συμμετοχή της στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο βόλει Γυναικών και να εμψυχώσει τον προπονητή κ. Πανδή και τις παίκτριες για το κυριακάτικο ματς αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Porfyras oles mazi  789