Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πορφύρας: «Κρατάμε την προσπάθεια, συνεχίζουμε το ταξίδι»

Πορφύρας: «Κρατάμε την προσπάθεια, συνεχίζουμε το ταξίδι»

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Πορφύρα για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν κόντρα στον Άρη με ηγέτη μια εκπληκτική Χρήστου, την αθλητική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κλειστό του Ρέντη οι 300 φίλοι του αθλήματος, τους φορείς που βοήθησαν στην διεξαγωγή του αγώνα αλλά και την ελπίδα για καλύτερη συνέχεια, σχολίασε το blog του Πειραιώτικου συλλόγου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Το ποτήρι, όταν θέλεις να δημιουργήσεις και να πετύχεις, υποστηρίζοντας αυτό που θεωρείς σωστό, πάντα πρέπει να το βλέπεις μισογεμάτο και όχι μισοάδειο.

Ο Πορφύρας ηττήθηκε στο Ρέντη από τον Άρη με 3-1 σετ, σε αγώνα που μεταδόθηκε απευθείας απο την ΕΡΤ 2, αλλά, εμείς κρατάμε την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ της ΟΜΑΔΑΣ μας και έχουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και ΜΠΡΑΒΟ σε προπονητή και αθλήτριες, αθλήτριες και προπονητή για τον ΑΓΩΝΑ τους.

Όταν δηλώσαμε συμμετοχή στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο βόλεϊ Γυναικών, με απόφαση που πάρθηκε μέσα σε 24 ώρες, η συντριπτική πλειοψηφία μας είπε ή απλώς το σκέφθηκε ότι «ο Πορφύρας πάει σαν πρόβατο στη σφαγή και θα ξευτελισθεί χάνοντας με κάτω τα χέρια.»

Ε, λοιπόν, όχι. Ο Πορφύρας αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι με πείσμα και μάχεται για το καλύτερο δυνατό.

Εμπιστευόμαστε την ΟΜΑΔΑ μας και είμαστε στο πλευρό της.

Μπορούσαμε κάτι καλύτερο απόψε, αλλά, στο βόλεϊ δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Παίρνεις αυτό που δικαιούσαι.

Μαθαίνουμε, θα βελτιωθούμε και όπως τώρα, έτσι και μέχρι το τέλος θα είμαστε ανταγωνιστικοί.

Όλη η Ελλάδα είδε τον Πορφύρα από την τηλεόραση, σε ένα ωραίο παιχνίδι.
Μόνο κέρδη και αθλητική υπεραξία θα έχουμε από αυτή τη σεζόν.

Απολαμβάνουμε το ταξίδι, πονάμε ( πάντα ) για την ήττα, όμως, οφείλουμε να συγχαρούμε τον Αρη για την επιτυχία του και να δεσμευθούμε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες τις δυνάμεις μας.

Ευχαριστούμε τους 300 φιλάθλους μας που ήταν απόψε στο Ρέντη, τον Δήμο Νίκαιας Ρέντη και τον Ολυμπιακό για τη φιλοξενία τους και τον Άρη για τα πολύ όμορφα λόγια για τη συμπεριφορά και το ήθος του Πορφύρα.

Όλα θα πάνε καλύτερα για τον Πορφύρα. Γιατί έχει ΨΥΧΗ και ανθρώπους που τον αγαπούν.»