DARK ROOM

Ποτέ… never… jamais… mai!

Ποτέ… never… jamais… mai!

“Ποτέ μη λές ποτέ λένε” αλλά οι διεθνείς άσοι, Λαμπρινίδου και Κιόση δήλωσαν στο Volleyplanet αρνητικές στο ενδεχόμενο επιστροφής τους, μέχρι νεωτέρας, στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην Α2 Ιταλίας, όπου εντυπωσιάσανε με τις εμφανίσεις τους σε Τρεντίνο Ρόσα και Εντού Όλμπια αντίστοιχα, οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες είχαν πρόσφατα μία ευχάριστη συνάντηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Γυναικών, Γιάννη Καλμαζίδη, στα γραφεία της ΕΟΠΕ, ενόψει της συμετοχής τους στην Εθνική.

Εκεί, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της Ομοσπονδίας για τη συνεργασία των Εθνικών μας ομάδων με την εταιρεία Stoiximan.gr τα κορίτσια ξεκαθάρισαν πως έπειτα από τις εμπειρίες και το υψηλό, τόσο οργανωτικά, όσο και αγωνιστικά επίπεδο που συνάντησαν στη θητεία τους σε ομάδες του εξωτερικού, θα το σκεφτούν πάρα πολύ για να επιστρέψουν στην ελληνική πραγματικότητα της Α1 Γυναικών.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τόνισε η εκ των κορυφαίων επιθετικός του πρωταθλήματος, Κιόση «δύσκολα θα βρεθεί αθλήτρια που έχει παίξει εκτός Ελλάδας να πει ότι θα ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα».