Α1 ΑΝΔΡΩΝ

“Πράσινα” ευχαριστώ σε Δήμο Ορεστιάδας και Κόβατς

“Πράσινα” ευχαριστώ σε Δήμο Ορεστιάδας και Κόβατς

Ευχαριστήρια ανακοίνωση τόσο προς τον Δήμο Ορεστιάδας, όσο και προς τον Μιχάλη Κόβατς για τις πολύτιμες βοήθειες που έδωσαν στην ομάδα την φετινή δύσκολη χρονιά εξέδωσε η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας.

Η χρονιά για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας τελείωσε στο Ζηρίνειο με την κατάληψη της 8ης θέσης στα play-off , ωστόσο η διοίκηση των «πράσινων»  με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμο Ορεστιάδας αλλά και τον πρώην αθλητή του Μιχάλη Κόβατς.

Στον Δήμο της πόλης για την πολύτιμη οικονομική και όχι μόνο βοήθεια και στον Κόβατς για την συμφωνία του στον διακανονισμό παλαιότερων οφειλών που ήταν απαραίτητος για να μην υπάρξει τιμωρία της ομάδας τη φετινή χρονιά.

Η ανακοίνωση προς τον Δήμο Ορεστιάδας

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας με αφορμή το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 και την επιτυχημένη παρουσία του στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ, ύστερα από πολλά χρόνια  παραμονής στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, θέλει να εκφράσει τις βαθιές του ευχαριστίες στην βοήθεια που προσέφερε ο Δήμος Ορεστιάδας, μέσω του Δημάρχου κ. Βασίλη Μαυρίδη, αλλά και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας.

Η συνδρομή του Δήμου ήταν ζωτικής σημασίας για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, τόσο σε οικονομικό επίπεδο με την έγκριση σημαντικού ποσού επιδότησης, όσο και με την διευκόλυνση οργάνωσης εκδηλώσεων (όπως το Street Volley στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας). Η επάνοδος του Ομίλου στη Volleyleague ήταν ένα όνειρο για όλους, το οποίο όμως απαίτησε εξαιρετική προσπάθεια και θυσίες για να διατηρηθεί ζωντανό και να συνεχίσει να δίνει χαρά στον κόσμο της πόλης μας. Το πρώτο βήμα έγινε και δεσμευόμαστε στη συνέχιση της προσπάθειας αυτής για να αγαπήσει και πάλι ο κόσμος, κυρίως ο νέος, το άθλημα αυτό που τόσες συγκινήσεις και μνήμες έχει αφήσει στην περιοχή μας , αλλά και σε όλη την  Ελλάδα.

Κύριε Δήμαρχε Ορεστιάδας, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνδρομή σας στην προσπάθεια που κάνουμε και ευελπιστούμε ότι η προσπάθεια αυτή θα φέρνει κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες για τον Όμιλο και την πόλη μας».

Η ανακοίνωση προς τον Μιχάλη Κόβατς

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας βγαίνοντας από μία απαιτητική οικονομικά χρονιά θέλει να ευχαριστήσει ανθρώπους οι οποίοι στάθηκαν δίπλα στην προσπάθειά του αυτή και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο πρώην παίκτης του Ομίλου κ. Μίρολαντ Κόβατς.

Ο κ. Κόβατς απέδειξε εμπράκτως ότι δε χρειάζεται να είσαι από την Ορεστιάδα για να αγαπάς την πόλη αυτή αλλά και την ομάδα που προσέφερε τόσα στην περιοχή. Για το λόγο αυτό, ύστερα από επαφές και συμφωνία με την ομάδα δέχτηκε να γίνει διακανονισμός για τις οφειλές του που είχαν μείνει από προηγούμενες διοικήσεις, έτσι ώστε να διευκολύνει τον φετινό προϋπολογισμό της ομάδας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έχει σκοπό να κλείσει όποιες οφειλές έχει από το παρελθόν και στο δύσκολο έργο αυτό τέτοιοι αρωγοί είναι πολύτιμοι για την επίτευξη του στόχου αυτού. Ευχαριστούμε τον κ. Κόβατς για τη βοήθεια που μας προσέφερε και ελπίζουμε κι άλλοι, παίκτες και μη, να ακολουθήσουν το παράδειγμά του».