Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Πράσινη» επένδυση με Κάστανου

«Πράσινη» επένδυση με Κάστανου

Ακόμα μια… επένδυση στο μέλλον κάνει ο Παναθηναϊκός με την προσθήκη της νεαρής διεθνούς διαγώνιας, Λήδας Κάστανου, η οποία αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Κηφισιάς και θα φορέσει τα “πράσινα” για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως συνέβη και στην περίπτωση της Χαράς Παπαδοπούλου, έτσι και με την περίπτωση της Λήδας Κάστανου ο Παναθηναϊκός κοιτάζει να θωρακίσει για τα επόμενα χρόνια την ομάδα με έναν ελληνικό και ταλαντούχο κορμό.  Η Βολιώτισσα νεαρή αθλήτρια ξεκίνησε το βόλεϊ στον Α.Σ Αργώ Βόλου, πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Κηφισιάς ενώ έχει σημαντικές εμπειρίες από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα κορασίδων και νεανίδων.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την απόκτηση της ταλαντούχας διεθνούς Ελληνίδας διαγώνιας, Λήδας Κάστανου (ημ. γεν. 27/06/1998).

Η ύψους 1.91 Βολιώτισσα που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή Κηφισιάς και είναι μέλος των Εθνικών κορασίδων και νεανίδων θα αγωνίζεται με την «πράσινη» φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η νεοαποκτηθείσα φέρελπις αθλήτρια, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, για τη μεταγραφή της ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό και για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία. Είναι μεγάλη μου τιμή. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να φτάσουμε όσο ψηλότερα με πολλή δουλειά και νίκες».