ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Πρασίνισε» ξανά το 3ο Camp του Α.Σ Λοκρού (φωτ.)!

«Πρασίνισε» ξανά το 3ο Camp του Α.Σ Λοκρού (φωτ.)!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Α.Ο, Γιώργος Ρούσης ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του 3ου καλοκαιρινού Volleycamp του Α.Σ Λοκρού Αταλάντης και μαζί με την αρχηγό του Π.Α.Ο, Ζένια Τσίμα αποθεώθηκαν από τα λιλιπούτεια μελλοντικά αστέρια του βόλεϊ που συμμετείχαν.

zeniazenia_rousi

Εξάλλου, τα… μυστικά του βόλεϊ του Γιώργου Ρούση από το περυσινό καλοκαίρι όπου είχε πραγματοποιηθεί το 2ο Camp μαζί με την πολλή δουλειά από τον κόουτς Γιώργο Μπουραμά έπιασαν τόπο και με το παραπάνω στον Α.Σ Λοκρό, αφού οι κορασίδες του Συλλόγου έφτασαν ως το Φάιναλ Φορ -επιτυχία μεγάλη τηρουμένων των αναλογιών- εκπροσωπώντας επάξια τη Στερεά Ελλάδα.

lokros

Στο κλειστό γυμναστήριο της Αταλάντης κορίτσια ηλικίας 8-17 μυήθηκαν στο άθλημα του βόλεϊ με τις μικρότερες να μαθαίνουν και τις… μεγαλύτερες να βελτιώνουν τις αθλητικές τους δεξιότητες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολιτικές εξελίξεις εκείνων ημερών δεν στάθηκαν εμπόδιο! Γονείς και παιδιά ανταποκρίθηκαν και έδωσαν δυναμικό “παρών”, στέλνοντας ακόμα ένα μήνυμα ότι ο αθλητισμός και το βόλεϊ μπορούν και πρέπει να αποτελούν διέξοδο για όλους και πολύ περισσότερο για τη νεολαία.

rousis_lokrosrousis_lokros1

Ο προπονητής Γιωργος Μπουραμάς μιλώντας στο Volleyplanet για την εμπειρία των αθλητριών και κάνοντας τον απολογισμό του 3ου Camp ανέφερε: “Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Γιώργο Ρούση αλλά και τη Ζένια Τσίμα που για μια ακόμα σεζόν τίμησαν με την παρουσία τους το Camp, δίνοντας απεριόριστη χαρά αλλά και μεγάλες αθλητικές γνώσεις στα κορίτσια μας. Η συνεργασία και φέτος ήταν άριστη. Για τα κορίτσια είναι πολύ σημαντικό να παίρνουν παραστάσεις και να μαθαίνουν για το βόλεϊ από ανθρώπους που αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο της Α1 γιατί αυτό στην επαρχία δεν είναι εύκολο και όταν μας δίνεται η ευκαιρία θέλουμε να την αξιοποιούμε με κάθε τρόπο”.

rousis_lokros2rousis_mpouramas1

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επιτυχία των κορασίδων που έφτασαν στο Φάιναλ Φορ, σχολιάζοντας: “Δεν ήταν εύκολο. Ένα μεγάλο πρόβλημα είναι οι ώρες και τα φροντιστήρια που έχουν τα παιδιά. Παρόλα αυτά τα κατάφεραν και δεν είναι τυχαίο ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς τα κορίτσια ήρθαν στο Camp και πάλι για να μάθουν, να εξοιωθούν ακόμα περισσότερο. Ήταν ενθουσιασμένες και αυτό βγήκε έντονα σε όλη  τη διάρκεια του Camp!

rousis_lokrousis_lok1

Για εννέα μέρες που διήρκησε το camp οι σχέσεις που ήδη είχαν αναπτυχθεί από πέρυσι “έδεσαν” ακόμα περισσότερο. Μάλιστα, πολλά κορίτσια εκδήλωσαν την προτίμησή τους στον Παναθηναϊκό αλλά κυρίως εξέφρασαν την επιθυμία τους στον προπονητή τους, Γιώργο Μπουραμά τη νέα σεζόν να δουν και πάλι εν ώρα… αγωνιστικής δράσης τον προπονητή αλλά και την αρχηγό της ομάδας στο κλειστό της Κυψέλης.

rousis_lok2rousis_lok3

Κάπως έτσι έπεσε η αυλαία του 3ου καλοκαιρινού Volleycamp του Α.Σ Λοκρού Αταλάντης ενώ φυσικά ανανεώθηκε και το ραντεβού των δυο πλευρών για το επόμενο καλοκαίρι!