Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Πράσινο φως» για σύσταση ΤΑΑ στον Άθλο Ορεστιάδας

«Πράσινο φως» για σύσταση ΤΑΑ στον Άθλο Ορεστιάδας

Έτοιμοι να προχωρήσουν στην σύσταση ΤΑΑ είναι στον Άθλο Ορεστιάδας καθώς τα μέλη του συλλόγου με ομόφωνη απόφασή τους στην σημερινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση άναψαν το «πράσινο φως» στην διοίκηση προκειμένου να ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για το ντεμπούτο της στην Volleyleague.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης το ΤΑΑ θα είναι 5μελή και θα απαρτίζεται από τους Τσολακίδη Γιώργο, Κυλούδη Στράτο, Ουζουνίδη Νίκο, Σπαθόπουλο Θανάση και Μούρδαλα Νίκο.

Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας

Το πρώτο βήμα για την σύσταση ΤΑΑ πραγματοποιήθηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Άθλου Ορεστιάδας η οποία διεξήχθη την Κυριακή (15/05) στο κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς».

Η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα την ίδρυση Τμήματος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΤΑΑ) το οποίο θα σηματοδοτήσει πλέον και τη νέα εποχή της ομάδα μας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Όπως αποφασίστηκε, η σύνθεση του ΤΑΑ, θα είναι 5μελής και έπειτα από ψηφοφορία αυτή θα αποτελείται από τους Τσολακίδη Γεώργιο, Κυλούδη Ευστράτιο, Ουζουνίδη Νικόλαο, Σπαθόπουλο Αθανάσιο και Μούρδαλα Νικόλαο.

Πρόεδρος της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Άθλου Ορεστιάδας ήταν ο Ευσταθιάδης Ευστάθιος και μέλη ο Διαμαντίδης Πολυχρόνης και Αποστολοπούλου Αριστέα.