ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Pre League στο πλάνο της ΕΟΠΕ

Pre League στο πλάνο της ΕΟΠΕ

Η ανανέωση και η έκδοση δελτίων μεταγραφών σε ηλεκτρονική μορφή, τον καθορισμό της περιόδου μεταγραφών, αλλά και την δημιουργία της Pre League είναι μερικές από τις βασικές αποφάσεις που πήρε η ΕΟΠΕ κατά το τελευταίο της διοικητικό συμβούλιο.

Αρκετές καινοτόμες αποφάσεις έλαβε η Ομοσπονδία στο τελευταίο της Δ.Σ που πραγματοποίησε με το ηλεκτρονικό δελτίο και την Pre League να είναι αυτές που μπορούν να δώσουν λύσεις στις ομάδες.

Ηλεκτρονικά δελτία και μεταγραφές  

-Αποφασίστηκε ότι μόνο οι τελικές φάσεις των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων θα διεξαχθούν σε στοχευμένες περιοχές από την ΕΟΠΕ, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς.
-Οι ανανεώσεις των δελτίων καθώς και οι μεταγραφές θα γίνουν φέτος μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.
-Συγκεκριμένα η περίοδος των ανανεώσεων θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 25 Ιουνίου 2015.
-Η περίοδος των μεταγραφών θα διαρκέσει από τις 29 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου 2015.
-Επίσης το Σάββατο 30/5 ολοκληρώνεται η προθεσμία για τις νέες εγγραφές.

Pre League από 2016-17

Εγκρίθηκε επί της αρχής η δημιουργίας της Pre League για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Εφόσον αντιμετωπιστούν όλα τα διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν την λειτουργία αυτής της κατηγορίας, οι όροι και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής θα αποφασιστούν στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΟΠΕ εντ΄ςο του Ιουλίου και θα ανακοινωθούν έγκαιρα στις ομάδες

Νέοι Ομοσπονδιακοί

Το ΔΣ της ΕΟΠΕ ενέκρινε ομόφωνα την πρόσληψη του Γιώργου Γιάτση ως επικεφαλής Ομοσπονδιακού τεχνικού Μπιτς Βόλεϊ, ενώ οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Ανάπτυξης του Μπιτς Βόλεϊ σε όλη την Ελλάδα είναι οι:
ΕΣΠΑΑ-ΕΣΠΕΔΑ-Ζ’ περιφέρεια-Κορινθία: Στάθης Χανδρινός
Βόρεια Ελλάδα (ΕΠΕΣΘ-ΕΣΠΕΜ-Α’ Περιφέρεια): Ηλίας Ζωλασταθιάδης
Κεντρική Ελλάδα: Βαγγέλης Σταθόπουλος
Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές
Κρήτη: Αντιγόνη Μουστάκη,Μανώλης Παπαδάκης, Αποστόλης Πιστίκης
Δυτική Ελλάδα: Παναγιώτης Ντανίκας, Γιάννης Βλάχος, Γιώργος Ασημακούλας
Πελοπόννησος: Βάσω Καραντάσιου, Μάνος Ξενάκης

Υπόλοιπες αποφάσεις

-Αποφασίστηκε η κατάργηση όλων των jump service σε όλες τις κατηγορίες παμπαίδων-παγκορασίδων από την περίοδο 2015-2016.
-Αποφασίστηκε η συμμετοχή τουλάχιστον ενός/μιας (1) αθλητή/τρια ηλικίας Κ20 ετών, σε όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στις τοπικές κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών.
-Εγκρίθηκε η πρόταση της Επιτροπής Ανάπτυξης για τη συγγραφή εγχειριδίου για το γυμνάσιο και για τα σωματεία το οποίο θα είναι συνέχεια του πρώτου βιβλίου που είναι έτοιμο προς έκδοση και αφορά καθηγητές φυσικής αγωγής του δημοτικού.
-Εγκρίθηκε η πρόταση για δημιουργία ειδικής κατηγορίας παμπαίδων junior με τη συμμετοχή αθλητών Στ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου και μορφή 4×4.