ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (6/10) στις 19:00 (COSMOTESport 7 HD) τη νταμπλούχο Βοσνίας στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκκινήσουν νικηφόρα τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις και να αποκτήσουν το πλεονέκτημα για την εξασφάλιση του εισιτηρίου για το δεύτερο προκριματικό γύρο.

«Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες με μια εκτός έδρας αναμέτρηση για τα προκριματικά του Champions League. Την τελευταία εβδομάδα έχουμε βρεθεί ουσιαστικά, όλοι μαζί ως ομάδα μετά από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας και περιμένουμε να μπούμε σε ρυθμούς αγώνων.

Μέσα από τα επίσημα ματς περιμένουμε να δούμε τους νέους παίκτες να προσαρμόζονται πλήρως και σταδιακά να ανεβάζουμε στροφές για να φτάσουμε στο επίπεδο της απόδοσης που θέλουμε. Ενόψει του αγώνα με τη Μλάντοστ, θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να αποκτήσουμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση», δήλωσε ο προπονητής Δημήτρης Καζάζης. 

Ο επαναληπτικός με τη Μλάντοστ θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την μεθεπόμενη Τετάρτη (13/10, 19:00).  Ο προπονητής των πρωταθλητών Δημήτρης Καζάζης υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.