Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πρεμιέρα με Παλιόπορτα!

Πρεμιέρα με Παλιόπορτα!

Mε εκπλήξεις ξεκίνησε η προετοιμασία του Φοίνικα Σύρου. Η πρώτη ήταν η παρουσία του πρώην ισχυρού άνδρα του συλλόγου Δημήτρη Παλιόπορτα, ο οποίος μπορεί να μην ασχολείται πλέον ενεργά με το ΤΑΑ, ωστόσο είναι πάντα κοντά στην ομάδα.

Η άλλη είχε να κάνει μ’ ένα καινούριο πρόσωπο στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, τον Αντώνη Παπαδόπουλο, ο οποίος ανέλαβε βοηθός προπονητή του κ. Νίκολιτς.

Ο κ. Παπαδόπουλος υπήρξε επί σειρά ετών βοηθός του Νίκου Ζαλμά στον Παμβοχαϊκό, ενώ πέρυσι είχε αναλάβει πρώτος προπονητής στην ΑΕΚ.

Κατά τα άλλα, παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν 11 από τους 13 παίκτες του ρόστερ, με μοναδικούς απόντες τους Πάρις και Κάλντγουελ, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν τις επόμενες μέρες.

Τους παίκτες καλωσόρισε ο πρόεδρος του ΤΑΑ Αντώνης Ρούσσος, το παρών έδωσε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος, οι οποίοι στον σύντομο χαιρετισμό που έκαναν, τόνισαν πως θα είναι  δίπλα στην ομάδα σε ότι χρειαστεί.