DARK ROOM

Πρέσβειρα της… TrionZ, μία πρέσβειρα της Ευρώπης (foto)!

Πρέσβειρα της… TrionZ, μία πρέσβειρα της Ευρώπης (foto)!

Στο club των πρεσβευτών της γνωστής εταιρείας φιγουράρει η πρώην άσος του Πανναξιακού, Κωνσταντίνα Πασσιά.

konstantina_passia_oxipiaponos_trionz

Η ζωή του πρωταθλητή είναι συνυφασμένη πέρα από τις επιτυχίες με σκληρή προσπάθεια, κόπο, μοναξιά, θυσίες και πόνο… Είτε σωματικός είναι αυτός, λόγω της άσκησης ή τυχών τραυματισμού, είτε ψυχικός μετά από μία αποτυχία ή ήττα. Κάθε στιγμή που προσπαθείς να “υπερβείς” τον εαυτό σου, να “αγγίξεις” το ρεκόρ, να “σπάσεις” το χρονόμετρο, να “αγκαλιάσεις” τη νίκη, να αντέξεις στην ένταση είναι μία ακόμη επίπονη προσπάθεια για την ψυχή και το σώμα σου.

Κι όμως πρόσφατα με το motto «ΌΧΙ ΠΙΑ ΠΟΝΟΣ» η εταιρεία TrionZ με «όπλο» τα προϊόντα της και με «στρατηγική» βασισμένη στη μαγνητική θεραπεία, φαίνεται πως έχει κερδίσει τη «μάχη» με τον πόνο, αφού μπορεί και υπόσχεται «όχι πια πόνο, αλλά μόνο ανακούφιση».

Επειδή όμως ο αθλητισμός βασίζεται σε έργα, πράξεις, δράσεις και όχι λόγια, τις υποσχέσεις της εταιρείας προσυπογράφουν περίπου 1.000 αθλητές όλων των σπορ σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της ΤrionΖ για βελτίωση της απόδοση τους και για ταχύτερη αποθεραπεία από τραυματισμούς.

1622805_10202968270465638_6575059041825236757_n

Μεταξύ αυτών φιγουράρει και η «δικιά» μας, η βολεϊμπολίστρια Κωνσταντίνα Πασσιά. Πέρυσι 22χρονη (1.76μ) πρώην πασαδόρος του Πανναξιακού από τα Γρεβενά με το καμάρι της «Νάξου» έφτασε στις «8» της Ευρώπης και φέτος θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΓΣ Χαλανδρίου για άνοδο στην Α1 Γυναικών, είναι μία από πρέσβειρες της ΤrionΖ, που από την πρώτες κιόλας στιγμές της συνεργασίας της είδε και κυρίως ένιωσε τα οφέλη των πρωτοποριακών και υψηλής ποιότητας προϊόντων για τα σπορ, το fitness αλλά και την υγεία-ευεξία.

marina_dimitropoulou_oxipiaponos6

Στο ελληνικό Club των Πρεσβευτών της ΤrionΖ ανήκουν ακόμη οι Μαρίνα Δημητροπούλου, Γιώργος Ροδίτης (Τάε Κβον Ντο), Αλεξάνδρα Παππά, Βαλεντίνα Μπαρλαμπά (Καράτε), Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ευαγγελία Ζυγόρη, Λορέλα Μάνου, Σάββας Κραβαριώτης (Στίβος), Βίβιαν Μητάκου, Ρίτσα Αλογδιανάκη (Body Building), Νίνα Γραψα (Κ1), Στάθης Συμεών (Krav Maga), Γιώργος Ντούνης (Πυγμαχία), Χρήστος Μπάφραλης (Πάλη), Μαρία Σαμαρινού (Αλπικό Σκι), Εύα Κατωπόδη (Μπάσκετ).

vivian_mitakou_oxipiaponos_trionz
Αξίζει να σημειωθεί πως από το 1997 η TrionZ και η Colantotte έχουν ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά σήμερα διαθέτοντας το πιο ισχυρό προϊόν αυτού του τύπου και με παγκόσμια παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Τα Προϊόντα της TRIONZ είναι τα Μοναδικά στο είδος τους που έχουν στην κατοχή τους την Ιατρική Σήμανση CE CLASS ONE MEDICAL DEVICE και όλα τα υπόλοιπα Πιστοποιητικά καθώς επίσης και το ότι είναι Κλινικά-Επιστημονικα Αποδεδειγμένα από Ανεξάρτητο Ιατρικό Φορέα στο Λονδίνο της Αγγλίας. Έχουνε επίσης Έγκριση από το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας και είναι Προέλευσης «MADE IN JAPAN».

LORELA_MANOU_OXIPIAPONOS_TRIONZ4

alexandra_pappa_oxipiaponos_trionz2

eva_kotopodi_trionz_greece_hellas6_1

nina_grapsa_oxipiaponos_trionz