Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προεκλογικό τέστ στο Αιγάλεω

Προεκλογικό τέστ στο Αιγάλεω

Λίγες εβδομάδες μετά την έναρξη της προετοιμασίας, οι ασκήσεις επί… χάρτου των ομάδων συνεχίζονται ενόψει των φετινών αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτών των… τεστ, στο Αιγάλεω αύριο Σάββατο, παραμονές εκλογών, η τοπική ομάδα φιλοξενεί στις 15.00 το Μαρκόπουλο.

Η νεανική ομάδα των Μεσογείων και σίγουρα από τις ομορφότερες στο πρωτάθλημα, μετα τα δύο πρώτα φετινά φιλικά (3-1 σετ κέρδισε τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, 2-2 σετ με ΓΣ Ηλιούπολης) συνεχίζει να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα, στο πλαίσιο της αναζήτησης του καλύτερου αγωνιστικού ρυθμού.

Την προσεχή Πέμπτη εξάλλου στις 19.00 την ομάδα του Σέρβου τεχνικού, Ιβάνοβιτς περιμένει το πιο δυνατό φιλικό τεστ, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη στην έδρα της με τον φιναλίστ Παναθηναϊκό.

Με Βλάχου το αήττητο Αιγάλεω

Από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας του Αιγάλεω, στην οποία έχει επιστρέψει κανονικά η διεθνής πασαδόρος των Κορασίδων, Κατερίνα Βλάχου, που λόγω τραυματισμού απουσίασε από το Βαλκανικό πρωτάθλημα της Ρουμανίας (5η θέση), η έμπειρη τεχνικός, Αγγελική Αντωνιάδου φαίνται πως έχει αρκετή δουλειά.

aigaleo_vlachou_antoniadou

Μολονότι η εξίσου όμορφη ομάδα των Δυτικών Προαστείων παραμένει αήττητη στα τρία φετινά φιλικά, με το 3-1 σετ επί του Απολλώνιου και τις δύο ισοπαλίες 2-2 σετ (Κόρινθος, Α.Ο.Φ. Πορφύρας) το νεοφώτιστο σωματείο της Α2 Γυναικών συνεχίζει το “μοντάρισμά” του, προκειμένου να αποκτησει καλύτερη συνοχή και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τον αγωνιστικό του ρυθμό.