ΔΙΕΘΝΗ

Προελαύνει η Μιλούζ της Παπαφωτίου

Προελαύνει η Μιλούζ της Παπαφωτίου

Παραμονές της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου η διεθνής πασαδόρος της Μιλούζ, κρατά ψηλά τη “σημαία” του ελληνικού βόλεϊ, καθοδηγώντας την ομάδα της από νίκη σε νίκη στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος.

Μετά λοιπόν την εντός έδρας νίκη της πρεμιέρας, όπου η Μιλούζ, καθοδηγούμενη από μία εξαιρετική με 7 πόντους (4/7 επιθέσεις, 3 άσους) Αθηνά Παπαφωτίου, επικράτησε εύκολα παρουσία 2000 φίλων της με 25-21, 25-19, 25-18 της Ναντ, η ομάδα της διεθνούς Ελληνίδας πασαδόρου ζευγάρωσε πριν λίγες μέρες τις νίκες της.

Την περασμένη Κυριακή 25 Οκτωβρίου νέο… θύμα της Μιλούζ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ήταν η γηπεδούχος Βενέλ της διεθνούς Ιταλίδας, Βαλέρια Καρακούτα.

Με την αλάνθαστη Παπαφωτίου να καθοδηγεί άψογα την ομάδα της και παράλληλα να πετυχαίνει 5 πόντους (3/3 επ., 2 άσοι) η παρέα της Αθηνάς πανηγύρισε με 3-0 (25-14, 25-13, 25-22) την πρώτη της φετινή εκτός έδρας επιτυχία, απέναντι σε μία αντίπαλο, που πίεσε μόνο στο τελευταίο σετ.

Με το “2 στα 2” η Μιλούζ έπειτα από δύο αγωνιστικές, φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της γαλλικής λίγκας, όπου ισοβαθμεί με 6 πόντους μαζί με τις επίσης αήττητες  Νανσί και Παρί.

Foto: Facebook/Asptt Mulhouse Volley