A2

Προετοιμασία και μεταγραφή για Μακεδονικό

Προετοιμασία και μεταγραφή για Μακεδονικό

Η χρονιά για τον Μακεδονικό μπορεί να ξεκίνησε με αρκετές απουσίες, ωστόσο οι «πράσινοι» της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν με χαμόγελα στην πρώτη προπόνηση, ενώ σήμερα η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του λίμπερο Ηλία Χαριτωνίδη.

Μπορεί στο πρώτο ραντεβού οι απουσίες για τον Δημήτρη Γεωργιάδη να ήταν αρκετές ωστόσο αυτό δεν έκαμψε το ηθικό των «πράσινων» που ξεκίνησαν με χαμόγελα και αισιοδοξία την χρονιά.

Το κλίμα στην επίσημη πρώτη ήταν ευχάριστο και τα χαμόγελα αρκετά αφού άπαντες ευχήθηκαν μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και επιτυχίες.

Παράλληλα η ομάδα λίγες ώρες αργότερα φρόντισε να ανακοινώσει την απόκτηση του λίμπερο Ηλία Χαριτωνίδη που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η ανακοίνωση του Μακεδονικού

Στη θέση του libero για την ομάδα μας ο Χαριτωνίδης Ηλίας. Ο Ηλίας που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για τον Απόλλων Καλαμαριάς, θα ενισχύσει με την εμπειρία του φέτος το ρόστερ μας.

Χαιρόμαστε που τον έχουμε κοντά μας, και ελπίζουμε για μια άρτια συνεργασία.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...