ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρόκληση για… πρόκριση

Πρόκληση για… πρόκριση

Στο Αιγίνιο ο Ηρακλής δοκιμάζει τις αντοχές του κόντρα στη Νίκη Αιγινίου με τους γηπεδούχους να δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν την έκπληξη και να συνεχίσουν στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Αιγίνιο με τη Νίκη να υποδέχεται τον Ηρακλή.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πορεία επιστροφής προς την Α1 καθώς βλέπουν από τώρα τα μπαράζ ανόδου. Την ίδια ώρα θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια ομάδα της Α1.

«Αυτό το παιχνίδι για μας είναι μια πρόκληση. Κατ’ αρχήν αποτελεί μια τιμή για τη Νίκη το γεγονός ότι είναι η μοναδική ομάδα της Α2 από το Βορρά που συνεχίζει στο Κύπελλο και θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια ομάδα της Α1. Αυτό το παιχνίδι θα είναι μια γιορτή και ένα τεστ για εμάς εν όψει των μπαράζ της ανόδου καθώς ο μεγάλος μας στόχος είναι η επιστροφή στην Α1», δήλωσε ο Θανάσης Στράντζαλης ο οποίος την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για τη χρησιμοποίηση του διαγωνίου Αλέξανδρου Γεωργόπουλου.

Στον Ηρακλή το κλίμα είναι καλό μετά την επικράτησή τους επί του Παμβοχαϊκού και με ανεβασμένο ηθικό θα διεκδικήσουν την πρόκριση προς την 8άδα.

Ο Γιάννης Ορφανός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και όπως τόνισε: «Δεν υποτιμούμε καθόλου το Αιγίνιο λόγω της διαφοράς κατηγορίας και θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο. Σίγουρα είμαστε καλά μετά τη νίκη στο Βραχάτι, καθώς ρεφάραμε μια κακή ήττα και η πρόκριση στο Κύπελλο θα είναι μια ακόμη τονωτική ένεση για την ομάδα μου».