BETOSFAIRA

Προκλητική η απόδοση στο διπλό

Προκλητική η απόδοση στο διπλό

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης,σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα παιχνίδι απο το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας όπου η απόδοση στο διπλό είναι προκλητική και εμείς θα σας αναλύσουμε τον λόγο που θα ποντάρουμε στο διπλό της Αρντά μέσα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Αρντά

Εδώ θεωρούμε ότι οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν διαβάσει λάθος τον αγώνα και μας προσφέρουν 1,25 τον άσσο της ΤΣΣΚΑ και 4,00 το διπλό της Αρντά.Η ΤΣΣΚΑ φέτος έχει αποδυναμωθεί πάρα πολύ και δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα.

Έχει σημειώσει 3 νίκες εκ των οποίων μόνο η μία νίκη επί της Μάρεκ ήταν μεγάλη νίκη αφού οι άλλες δύο νίκες ήταν με αντίπαλο την Λέφσκι που είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και επί της Τέτεβεν που είναι κι αυτή μία απο τις κακές ομάδες του πρωταθλήματος.

Να τονίσω ότι η νίκη επί της Μάρεκ ήταν μεν σημαντική και μεγάλη νίκη αλλά η Μάρεκ είναι σε πολύ κακό φεγγάρι και μετράει ήδη τρεις σερί ήττες.Απο την άλλη η Αρντά είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 3-2 την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος την Μοντάνα.

Το μεγάλο αστέρι της Μοντάνα ο διαγώνιος Spas Bayrev την προηγούμενη αναμέτρηση είχε παίξει μόλις δύο σετ καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και δεν ήταν απόλυτα έτοιμος αλλά σήμερα ο Bayrev είναι 100% έτοιμος και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του για την σημερινή αναμέτρηση.

Υπάρχει και μία είδηση της τελευταίας στιγμής,ο αγώνας σήμερα δεν θα γίνει στην φυσική έδρα της ΤΣΣΚΑ στο γηπεδο Vasil Simov αλλά θα παίξουν στο γήπεδο Hristo Botev κι αυτό είναι πολύ καλό για εμάς που θα ποντάρουμε στο διπλό της Άρντα.Με όλα αυτά τα δεδομένα της αναμέτρησης το διπλό της Άρντα στο 4,00 είναι value και θα εμπιστευτούμε την ευχάριστη έκπηξη του πρωταθήματος.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΑΡΝΤΑ 2 (4.00)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.