ΑΓΩΝΕΣ

Πρόκριση για Κηφισιά στην Πάτρα

Πρόκριση για Κηφισιά στην Πάτρα

Ανάλυσε το

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο ΑΟΠ Κηφισιάς που νίκησε 3-1 σετ την Ε.Α. Πατρών στο ομώνυμο κλειστό γυμναστήριο και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στην επόμενη φάση με φόντο το Final-4 του θεσμού.

Η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 16-25 ενώ στο δεύτερο ανέτρεψε το εις βάρος της 23-19 για να προηγηθεί με 0-2 σετ (25-27).

Οι Πατρινοί πίεσαν στο τρίτο σετ και κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 (25-18) ενώ στο τέταρτο σετ (πέρασε στο σετ ο Χριστοφιδέλης) ο ΑΟΠΚ πιο έμπειρος και ψύχραιμος κατάφερε να φτάσει εύκολα στο 15-25 και να πάρει το «εισιτήριο» για του «8» του Κυπέλλου. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης η διοίκηση της ΕΑΠ τίμησε μέσω του γενικού γραμματέας της, Θέμη Πατρινού τον πρώην άσο της Πατρινής ομάδας και νυν διαγώνιο του ΑΟΠΚ, Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Τάδε έφη…

Άρης Αγγελόπουλος: «Πετύχαμε το πρώτο μας στόχο που ήταν να πάρουμε γεύση από βολειλιγκ και αξίζουν μπράβο σε όλους. Η Κηφισιά έδειξε πως είναι πολύ δυνατή ομάδα, μας έσπρωξε και εμάς για να παίξουμε γρήγορο βολει και πιστεύω πως δείξαμε καλά στοιχεία. Πλέον  στρέφουν την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και το ντέρμπι με την Ολυμπιάδα».

Κωστας Αρσενιάδης: «Κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Ηταν παιχνίδι που ήθελε προσοχή, απέναντι σε μια μαχητική ομάδα και σε ένα σετ δεν παίξαμε αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και φτάσαμε στη νίκη. Μπράβο στους παίκτες της ΕΑΠ, είχαν ενέργεια και το μέλλον τους ανήκει».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 16-25, 25-27, 25-18,15-25

ΕΑΠ (Αγγελόπουλος): Κάβουρας, Κανελλόπουλος, Γεωργακόπουλος, Δρακόπουλος, Τσαρκάτογλου, Μακρυγιάννης, Χ. Δασκαλόπουλος λ/ Πατρινός, Φ. Δασκαλόπουλος, Κ. Μακρυγιάννης, Καραγεώργος, Μούρτζης, Σαρακίνης, Γιαννούτσος

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Γιορντάνοφ, Νικολάκης, Πούλκο, Μουρούτης, Παπαγγελόπουλος, Εφραιμίδης, Ταμπουρατζής λ/ Χριστοφιδέλης, Λάππας, Καρατζάς, Βελούδης