ΑΓΩΝΕΣ

Πρόκριση ψυχολογίας για Παμβοχαϊκό

Πρόκριση ψυχολογίας για Παμβοχαϊκό

Ανάλυσε το

Τη νίκη που του εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγύρισε στη Νέα Πέραμο ο Παμβοχαϊκός. Η «κυανοκίτρινοι» του Βραχατίου και με το 3-1 επί της Κύζικου επέστρεψαν στις νίκες επαναφέροντας την αισιοδοξία και τα χαμόγελα στην ομάδα.

Την επιστροφή του στις νίκες πανηγύρισε ο Παμβοχαϊκός καθώς με το 3-1 επί της Κύζικου οι Κορίνθιοι έδωσαν τέλος στις κακές εμφανίσεις τους και παράλληλα σφραγισαν το εισιτήριο της πρόκρισης τους προς την 8άδα του Κυπέλλου.

Παρά το ότι η αναμέτρηση στη Νέα Πέραμο ξεκίνησε άσχημα στο τέλος οι παίκτες του Σωτήρη Μπεκιάρη έδειξαν να βρίσκουν τον  δρόμο τους και με το 3-1 να αφήνουν εκτός θεσμού τους φιλόδοξους γηπεδούχους που κέρδισαν το χειροκτρότημα των φιλάθλων τους που γέμισαν το γήπεδο.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τους γηπεδούχους να έχουν μικρό προβάδισμα μέχρι το 20-20, ωστόσο ο Παμβοχαϊκός ήταν αυτός που έφθασε πρώτος στο σετ μπολ, αλλά στο τέλος η Κύζικος με το 34-32 έκανε το 1-0.

Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική αφού ο Ροντρίγκο και ο Καϊο φρόντισαν να οδηγήσουν τον Παμβοχαϊκό στην ολική ανατροπή και στο τέλος με το 25-19 και 25-16, 25-16 στο 3-1.

Τάδε έφη…

Γιάννης Λάιος «Σήμερα κέρδισε ο καλύτερος… Σε όλο το παιχνίδι ο Ροντρίγκο και ο Κάιο ήταν εξαιρετικοί, ενώ μας πίεσαν στο σερβίς κι έτσι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά προσπαθήσαμε και είμαι ικανοποιημένος που φτάσαμε ως εδώ. Από δω και πέρα το μυαλό μας είναι στραμμένο στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».

Σωτήρης Μπεκιάρης «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα και φυσικά μερίδιο στην πρόκριση μας στους ‘8’ έχει και ο Γιώργος Χριστόπουλος. Το μυαλό μας τώρα είναι στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλος μας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Κύζικος (Λάιος) Κρέτσης, Ασπιώτης, Κούνας, Νικηφορίδης, Κατσανεβάκης, Λυκούρεσης, Τσαδήμας-λ / Δρογκάρης, Θεοδωρόπουλος, Πλεμμένος, Πεφάνης
Παμβοχαϊκός (Μπεκιάρης) Δημητριάδης, Κάιο, Ροντρίγκο, Γκρόνβέλντ, Βαντόρν, Πελεκούδας, Εφραιμίδης-λ / Γεωργίου