ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρόκριση στην «ρώσικη ρουλέτα»

Πρόκριση στην «ρώσικη ρουλέτα»

Στο ταϊ-μπρεϊκ απέφυγε το κάζο του αποκλεισμού το Μαρκόπουλο απέναντι στον Γ.Σ. Πετρούπολης και με το 3-2 η ομάδα των Μεσογείων έστω και δύσκολα προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στις λεπτομέρειες του 5ο σετ κρίθηκε η πρόκριση για το Μαρκόπουλο. Η ομάδα των Μεσογείων αν και προηγήθηκε με 0-2 του ΓΣ Πετρούπολης, ωστόσο λίγο έλλειψε να πέσει θύμα έκπληξης καθώς οι γηπεδούχες που αγωνίζονται στον Β όμιλο της Α2 φρόντισαν να…. Πατήσουν γκάζι και με το 25-22 να ισοφαρίσουν κάνοντας ντέρμπι την αναμέτρηση.

Ωστόσο στο τάϊ-μπρέϊκ το Μαρκόπουλο έσωσε το γόητρό του και με το 15-5 σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης προς τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

«Κάναμε μια εξαιρετική προσπάθεια, το παλέψαμε το παιχνίδι πάρα πολύ. Δεν φοβηθήκαμε το όνομα του αντιπάλου και νομίζω ότι πετύχαμε. Από κει και πέρα η Ψωμά ήταν καταλύτης και στο τέλος δεν αντέξαμε να πάρουμε την νίκη», τόνισε ο τεχνικός της Πετρούπολης Μανώλης Αποστολογιωργάκης ενώ ο Βέσκο Ιβάνοβιτς σημείωσε από την πλευρά του: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το κάναμε πιο δύσκολο με την αγωνιστική συμπεριφορά μας. Είχαμε ένα σετ καλό κι αμέσως μετά ένα άσχημο. Σίγουρα μετράει το ότι πήραμε την πρόκριση αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι αν δεν παίξουμε δεν μπορούμε να κερδίσουμε καμία ομάδα. Η Πετρούπολη είχε κίνητρο και το έδειξε ενώ εμείς μετά τη νίκη μας επί της Ηλιούπολης μάλλον πήραν τα μυαλά μας αέρα…»

Τα σετ: 18-25, 25-13, 21-25, 25-22, 05-15
Πετρούπολη (Αποστολογιωργάκης): Σκλιβανίτη, Μόρφα, Τζαλαλή, Μασούρα, Χρυσοσπάθη, Δηλαβέρη, Καφετζή -λ / Παντίδου, Καλιώρα, Κοτσαμπά, Δημητροπούλου, Κατσιμπούλα
Μαρκόπουλο (Ιβάνοβιτς): Δικαιούλια, Κάρπεντερ, Λιάγκη, Ψωμά, Γιάνκοβα, Γιαννέλου Ζ., Κοκκίου –λ / Πολυδώρου, Γιαννέλου Χ.