ΔΙΕΘΝΗ

Προκρίθηκε και χωρίς Τζούριτς η Βερόνα

Προκρίθηκε και χωρίς Τζούριτς η Βερόνα

Με επιτυχία στέφθηκαν τα φετινά επίσημα “αποκαλυπτήρια” της Βερόνα, αφού απόντος του διεθνή μας άσου η ομάδα του Νίκολα Γκρμπιτς “πέρασε” την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στους “8” του Κυπέλλου Ιταλίας.

Παρουσία περίπου 2000 θεατών στην έδρα της Βερόνα, οι “τζιαλομπλού” του Σλοβένου ΜVP, Πάγιενκ (12π) πέτυχαν το στόχο τους παρά τις ελλείψεις, αφού εκτός του Τζούριτς, που έχει ένα πρόβλημα στον ώμο, δεν αγωνίστηκε και ο Ιρανός Μαναβί, λόγω πυρετού. Δεν αγωνίστηκε για τους φιλοξενούμενους ο Σερβος Τσεμπούλι.

Στο πλαίσιο του αγώνα των “16” της διοργάνωσης στη Βερόνα, το Μιλάνο του τοπ σκόρερ με 26 πόντους του Ολλανδού, Αμπντελ Αζίζ Νιμίρ, προηγήθηκε στις λεπτομέρειες, όταν χάρις σε ένα κερδισμένο πόντο από το video referee στο 23-23 πήρε το σετ 26-24, προκαλώντας ψυχρολουσία σε περίπου 2000 φίλους των γηπεδούχων. Στη συνέχεια όμως  με βασικά τους “όπλα” σέρβις και μπλοκ η ομάδα του Τζούριτς πέτυχε την ανατροπή και κατακτώντας τα τρία επόμενα σετ πανηγύρισε με 3-1 (24-26, 25-22, 25-21, 25-20) την πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης,

Τοπ σκόρερ των νικητών ήταν με 19 πόντους ο Σλοβένος αντί-Τζούριτς,  Στέρν, έναν λιγότερο είχε ο Καναδός Μααρ και με 14 πόντους τέλειωσε το ματς ο Αμερικανός, Γέσκε.

Στον επόμενο γύρο η Βερόνα θα αντιμετωπίσει στις 19 Οκτωβρίου στην Μόντενα την ομάδα του Γάλλου σουπερστάρ, Ν’ Γκαπέθ, ενώ την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου παίζουν Πιατσέντζα-Πάντοβα.