ΔΙΕΘΝΗ

Προσεχώς «Black Devil» και ο Άντερσον

Προσεχώς «Black Devil» και ο Άντερσον

Συμπαίκτης του Έλληνα διεθνή της Περούτζια θα είναι οσονούπω ο Αμερικανός ακραίος της ρωσικής Ζενίτ Καζάν, Ματ Άντερσον.

Η ενίσχυση των ιταλικών ομάδων ενόψει των πλέι οφ της Serie έχει… ανάψει για τα καλά το ενδιαφέρον στη γειτονική χώρα, όπου πλέον τα μέχρι τώρα σενάρια αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο ρεαλιστικά.

Έτσι μετά τη -σχεδόν σίγουρη για τους Ιταλούς- επιστροφή του Μίταρ Τζούριτς από την Κορέα στην Τρεντίνο, φαίνεται πως και η Πιατσέντζα τα’ χει βρει σε όλα ε τους Ρώσους για τη μεταγραφή του Αμερικανού άσου της Ζενίτ Καζάν, Ματ Άντερσον.

Βάσει λοιπόν τα όσα αναφέρονται και σε σχετικό δημοσίευμα της ρωισκής εφημερίδας “R-Sport” ο Σέρβος τεχνικός, Νίκολα Γκρμπιτς της ομάδας του διεθνούς μας, Γιώργου Τζιουμάκα θα περιμενει τον Αμερικανό άσο να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ζενίτ και εν συνεχεία θα πρέπει μέχρι τις 5 Απριλίου, που είναι και η λήξη της κανονικής διάρκειας του καμπιονάτο, να τον εντάξει και επισήμως στο δυναμικό των “Black Devils”.

O διεθνής Αμερικανός ακραίος, βάσει των συμφωνηθέντων, θα μείνει στην Περούτζια μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα μείνει ελεύθερος.