Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προσγειώθηκε στον Άρη η Κωνσταντινίδου

Προσγειώθηκε στον Άρη η Κωνσταντινίδου

Την απόκτηση της 24 χρονης,Έλενας Κωνσταντινίδου, που έμεινε ελεύθερη  από τον ΠΑΟ, ανακοίνωσε ο Άρης. Οι  «κίτρινοι» μέχρι στιγμής έχουν αποκτήσει τη λίμπερο Κελεσίδου από τον Πανναξιακό, την κεντρική Καραφουλίδου από τον ΑΟ Θήρας, η απόκτηση της Αλεξάκου είναι σε εκκρεμότητα και ανανέωσαν οι Βραζιλιάνες Καετάνο, Πεσόα και η νεαρή λίμπερο Χίτζιου από τις υποδομές.

Αντίθετα αποχώρησαν η αρχηγός Διονυσία Τυφλιώρη, η ρούκι της χρονιάς  Αλεξία Καλανταρίδου και η κεντρική Ειρήνη Τσομπανίδου.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση της Κωνσταντινίδου:

«Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την απόκτηση της Έλενας Κωνσταντινίδου.Η εικοσιτετράχρονη Θεσσαλονικιά, αγωνίζεται στην θέση της κεντρικού, είναι γεννημένη στις 18/04/1992, έχει ύψος 1.86 και είναι διεθνής με τις Εθνικές,κορασίδων, νεανίδων και γυναικών.

Η Κωνσταντινίδου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ομάδες του Ηρακλή, Ανατόλια και την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Σολκίδης, έχει συνεργαστεί με την Έλενα Κωνσταντινίδου στο παρελθόν στην Εθνική κορασίδων.

Η Έλενα Κωνσταντινίδου δήλωσε στο www.arisvolleywomen,gr: “Αν και είχα και άλλες προτάσεις, ο Άρης μου έκανε μία πολύ καλή πρόταση και δέχτηκα ναεπιστρέψω στην Θεσσαλονίκη. Ο Άρης την φετινή χρονιά τα πήγε πολύ καλά,
καθώς κατάφερε η ομάδα να κάνει πολλά πράγματα.

Γνωρίζω αρκετά κορίτσια απότον Άρη και είχα την ευκαιρία να πληροφορηθώ και από αυτές πως η ομάδαλειτουργεί σε όλους τους τομείς άψογα. Στόχος μας είναι να προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο, να είμαστε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε όσο πιο υψηλούς στόχους μπορούμε.»