ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόστιμα και κεκλεισμένων από την αθλητική δικαστή!

dikastiria-genikh-dikaiosini

Κάλλιο αργά παρά ποτέ… που λέει ο θυμόσοφος λαός και ανακοινώθηκαν σήμερα αποφάσεις της αθλητικής δικαστή για την περυσινή σεζόν με τα πρόστιμα και τα κεκλεισμένων να έχουν την τιμητική τους.

Κι αν τα πρόστιμα θα πληρωθούν… για τα κεκλεισμένων γεννάται η απορία του ‘πότε’ θα εκτίσουν τα σωματεία τέτοια ποινή στην Covid19 εποχή.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της 17ης  Ιουλίου 2020 αποφάσισε τα  εξής:

-Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 596 προς το Σωματείο «ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ», επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ποινή έγγραφης επίπληξης καθώς και χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων ευρώ (300 €).

-Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 597 προς τον Προπονητή του Σωματείου «ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο, επιβάλλει  στον εγκαλούμενο ποινή αποκλεισμού πενήντα (50) ημερολογιακών ημερών  καθώς και  χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων ευρώ (300 €).

-Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 598 προς το Σωματείο «ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ», απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο του αποδιδόμενου σε αυτό πειθαρχικού παραπτώματος της ρίψης μπουκαλιού από φίλαθλό του.
Επιβάλλει σε βάρος του εγκαλούμενου σωματείου χρηματική ποινή τριακοσίων ευρώ (300 €) για το πειθαρχικό παράπτωμα των εξυβριστικών συνθημάτων των φιλάθλων του.

-Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 599 προς το Σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ», επιβάλλει  σε βάρος του εγκαλούμενου σωματείου συνολικό  χρηματικό  πρόστιμο δύο χιλιάδων  διακοσίων  πενήντα ευρώ (2.250 €), καθώς και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) μίας (1) αγωνιστικής συνάντησης.

-Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 600 προς το Σωματείο «ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ», επιβάλλει σε βάρος του εγκαλούμενου σωματείου χρηματικό πρόστιμο εκατό πενήντα ευρώ (150 €).

-Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 601 προς το Σωματείο «ΑΣ ΑΡΗΣ», επιβάλλει σε βάρος του εγκαλούμενου σωματείου  χρηματικό πρόστιμο χιλίων τριακοσίων ευρώ (1.300 €) καθώς και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) μίας (1) αγωνιστικής συνάντησης.