Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πρόστιμα σε ΑΕΚ και Μπίσετ

Πρόστιμα σε ΑΕΚ και Μπίσετ

Μετά την τιμωρία που ανακοινώθηκε στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό στο γνωστό προημιτελικό, ποινή υπήρξε και για την ομάδα βόλεϊ της Ένωσης.

Συγκεκριμένα με χρηματικά πρόστιμα τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής Π.Καραγκουνίδης, το ΤΑΑ ΑΕΚ και τον κεντρικό της ΜΕΝΤ Τζούλιαν Μπίσετ, ενώ αθώωσε το ΤΑΑ ΜΕΝΤ

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

Δικάζοντας βάσει του φύλλου αγώνος ΑΕΚ – ΜΕΝΤ της 21ης-3-2015 και λαμβάνοντας υπόψη τα από 26-3-2015 έγγραφα απολογητικά υπομνήματα που κατέθεσαν οι εγκαλούμενοι, όπως και το βίντεο του αγώνος:

α) επιβάλλει στον αθλητή JULIAN BISSETE χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά του προς τους θεατές του αγώνα (αρ. 3α και 12 του πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ) κατ΄ ορθή επιτρεπτή μεταβολή κατηγορίας από την αρχικώς αποδοθείσα σε αυτόν κατηγορία της υβριστικής συμπεριφοράς και

β) απαλλάσσει το ΤΑΑ MENT.

Δικάζοντας βάσει του φύλλου αγώνος ΑΕΚ – ΜΕΝΤ της 21ης-3-2015 και λαμβάνοντας υπόψη το από 27-3-2015 έγγραφο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε το εγκαλούμενο ΤΑΑ, όπως και το βίντεο του αγώνος:

α) επιβάλλει στο ΤΑΑ ΑΕΚ χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ ως πειθαρχική ποινή για παράπτωμα μη ιδιαίτερης βαρύτητας (αρ. 17 § 2Α περ. β του πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ).