Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πρόστιμο και τιμωρία έδρας στον Παναθηναϊκό

Πρόστιμο και τιμωρία έδρας στον Παναθηναϊκό

Πρόστιμα και τιμωρίες περιελάμβαναν οι πρώτες αποφάσεις του 2022 από την Αθλητικό Δικαστή.

Συγκεκριμένα, ο Αθλητικός Δικαστής στην Συνεδρίαση της 14ης Ιανουαρίου 2022 αποφάσισε τα εξής:

Στο σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ χρηματική ποινή χιλίων ευρώ (1.000 €) και τιμωρία διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορούν τον αγώνα ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ. Επίσης, χρηματική ποινή χιλίων ευρώ (1.000 €) που αφορά τον αγώνα ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ.

Στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΥΡΟ αθλητή του σωματείου ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο εκατόν πενήντα ευρώ (150 €) και στο σωματείο του την ποινή της έγγραφης επίπληξης που αφορά τον αγώνα ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ-ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ.

Στο σωματείο ΑΣ ΕΛΠΙΣ ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών – Β’ Ζώνη – Β’ Όμιλος αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Στο σωματείο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ την ποινή της τιμωρίας διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Στο σωματείο ΑΕΚ (Pre League Ανδρών) την ποινή της τιμωρίας διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ.

Στο  σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ (Volley League Γυναικών) την ποινή της τιμωρίας διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών που αφορά τον αγώνα ΑΣ ΑΡΗΣ-ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Στον ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ αθλητή του σωματείου ΑΣ ΑΘΛΟΣ Ορεστιάδας ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο εκατό ευρώ (100 €) και στο σωματείο του την ποινή της έγγραφης επίπληξης που αφορούν τον αγώνα ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΑΣ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ.

Επίσης, το σωματείο ΑΕΚ (Volley League Γυναικών) απαλλάχθηκε από τα πειθαρχικά αδικήματα που αφορούσαν τους αγώνες ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ.

Τέλος, απορρίφθηκε η ένσταση που είχε καταθέσει το σωματείο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ κατά του κύρους του αγώνα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (Β’ Ζώνη/Β’ Όμιλος) ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ.