ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρώτα το Βόλεϊ : Ομόφωνες οι αποφάσεις του  ΔΣ ΕΟΠΕ

Πρώτα το Βόλεϊ : Ομόφωνες οι αποφάσεις του  ΔΣ ΕΟΠΕ

Την απάντηση της στα όσα καταγγέλλει ο Γιώργος Μελισσουργός έδωσε η Ευγενία Παπαγεργίου εκ μέρους του Συνδυασμού Πρώτα το Βόλεϊ υπογραμμίζοντας πως οι αποφάσεις του ΔΣ της ΕΟΠΕ ήταν ομόφωνη, ενώ ο αποκλεισμός των Χρόνη-Γρίσπου έγινε με εισήγηση της δικηγόρου της Ομοσπονδίας Κορνηλίας Αποστολάκη.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού Πρώτα το Βόλεϊ

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σε σχέση με την τελευταία ανακοίνωση του κ. Μελισσουργού δηλώνουμε τα εξής: Ο αποκλεισμός της υποψηφιότητας των κ.κ. Χρόνη και Γρίσπου, έγιναν με εισήγηση της παρισταμένης για τον σκοπό αυτό δικηγόρου της ΕΟΠΕ κας Κορνηλίας Αποστολάκη και ψηφίσθηκε (ο αποκλεισμός) και από τα 21 παριστάμενα μέλη της Ομοσπονδίας (πρακτικά τις παρατάξεις Μαυρομάτη, Στουραϊτη και Καραμπέτσου – εκπροσωπούμενου του τελευταίου από τον κ. Χαλβατζή), επειδή υπήρχε τυπικό καταστατικό κώλυμα.

Ειδικά για την υποψηφιότητα Χρόνη, θεωρήθηκε από όλους δεδομένη η παρατυπία της σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 7 του καταστατικού της ΕΟΠΕ (υποβολή αυτής την καταληκτική ημερομηνία που είχε δικαίωμα, χωρίς να υπάρχει εκπροσώπηση κατα τον ίδιο χρόνο από το σωματείο, η οποία δεν θεραπεύεται με νέα εκπροσώπηση μετά τις 23/8), με συνέπεια να μην γίνει καν διαλογική συζήτηση.

Ο ίδιος αποκλεισμός συνέβη και με τους υποψηφίους του κ. Καραμπέτσου, με σύμφωνη γνώμη του παρισταμένου κ. Χαλβατζή, διότι ήταν αθλητές και είχαν καταστατικό κώλυμα (δεν είχε παρέλθει διετία από την λήξη της ενεργού αθλητικής τους δράσης – ένα έτος αποχή συν ένα που πρέπει να παρέλθει στο σωματείο που εκπροσωπούν).

O αρχάγγελος της νομιμότητας κ. Μελισσουργός, ήθελε άραγε, να του τηλεφωνήσει το συμβούλιο μόλις αντιληφθεί την παρατυπία για να πεισθούν τα μέλη του από αυτόν   να παρανομήσουν; Επιπρόσθετα μας προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση η επιλεκτική επίθεση σε μερίδα μελών του διοικητικού συμβουλίου, για μια ομόφωνη απόφαση.

Δηλώνουμε ότι δεν θα ξαναασχοληθούμε με την από ετών εμμονή του κ. Μελισσουργού με δύο συγκεκριμένα άτομα και όψιμα και με την παράταξη Στουραϊτη, την οποία εκδηλώνει μάλιστα  χωρίς στοιχεία και διαστρεβλώνοντας εν γνώσει γεγονότα , αλλά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι  μετά από τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις θα έπρεπε να μπορεί να βοηθήσει στοιχειωδώς τους άπειρους υποψηφίους του ως προς το πώς να συμπληρώνουν και να αποστέλουν σωστά την υποψηφιότητά τους.

Εκ μέρους του συνδυασμού “Πρώτα το Βόλεϋ”

Ευγενία Παπαγεωργίου