Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πρόταση ανανέωσης σε Πανδή-Καλλή μέσω Facebook από Πορφύρα

Πρόταση ανανέωσης σε Πανδή-Καλλή μέσω Facebook από Πορφύρα

Δημόσια πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Πορφύρα απεύθυνε η διοίκηση του Πειραϊκού συλλόγου στον Βασίλη Πανδή και την Πόπη Καλλή. Πρόταση που έγινε μέσω ανάρτησης της ομάδας στο Facebook  λίγα 24ωρα πριν την πρώτη αναμέτρηση του Πορφύρα κόντρα στη Σαντορίνη για το Κύπελλο Ελλάδος.

Με έναν πρωτότυπο αλλά πραγματικά όμορφο τρόπο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη όλων, αλλά και την αναγνώριση στο έργο των προπονητών του ο Πορφύρας. Ο σύλλογος της Φρεαττύδας αποδεικνύοντας εμπράκτως της απόλυτη εμπιστοσύνη που τρέφει στο πρόσωπο του Βασίλη Πανδής και της Πόπης Καλλής τους πρότεινε την ανανέωση της συνεργασία τους για 10η και 7η χρονιά αντίστοιχα.

Όπως παραδέχθηκε και η διοίκηση στην ανάρτησή της, αμφότεροι μπορεί να αιφνιδιάσθηκαν ωστόσο με αυτόν τον τρόπο, όμως ο Πορφύρας τώρα στα δύσκολα είναι εδώ για τους δύο προπονητές που πρεσβεύουν τις ίδιες αξίες και αρχές με την ομάδα.

Η ανακοίνωση του Πορφύρα 

Στο λυκόφως της σεζόν 2020-2021 και στη χαραυγή της περιόδου 2021-2022, το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα εκφράζει την ζωηρή διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Βασίλη Πανδή και την Πόπη Καλλή, για 7η και 10η χρονιά, αντίστοιχα.
Θα είναι τιμή μας, να μείνουν κοντά μας και για την επόμενη σεζόν.
Μας στήριξαν και εμείς το μόνο που οφείλουμε να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να τους εμπιστευόμαστε, για το ήθος, την αφοσίωση και την προσφορά τους.
Και οι δυό τους θα αιφνιδιάσθηκαν με αυτή την ανάρτηση, γιατί μαζί δεν έχουμε ακόμα μιλήσει, αλλά, τώρα, στα ζόρια, είναι η ώρα του Βόλεϊ του Πορφύρα να δείξει τι πρεσβεύει και να επαναβεβαιώσει τις αρχές και τις αξίες που το κρατούν ψηλά, με αξιοπρέπεια.
Αναγνώριση στο έργο του Βασίλη και της Πόπης και απόλυτη στήριξη και στους δυό τους.
Η δουλειά, άλλωστε, στον Πορφύρα δε σταματά ούτε για μία ημέρα.
Όλα θα πάνε καλά !