ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Οι Διαιτητίνες στην κορυφή!

Οι Διαιτητίνες  στην κορυφή!

Ο ΣΥΔΠΕ κατέκτησε την 1η θέση καθώς στον τελικό του final 4 μη ενεργών γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. 2014-2015 νίκησε τον Πήγασο Χαϊδαρίου με 3-1 (12-25,25-14,25-13,25-20) σετ στον τελικό που διεξήχθη την Κυριακή 7/6/2015 ώρα 21.00 στο 2ο κλειστό γυμναστήριο Χαϊδαρίου.

Της Κανέλλας Δημάκου

“Άρωμα γυναίκας” στην τελική φάση των… πολύ ενεργών – μη αθλητριών – γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ σε μία διοργάνωση γιορτή του αθλήματος. Ο Σύνδεσμος Διαιτητών (ΣΥΔΠΕ) είπε όχι στις γηπεδούχους του Πηγάσσου και μετά το… σοκ του πρώτου σετ, έδωσε βάση στην άμυνα και γύρισε το παιχνίδι στα μέτρα του για να πάρει νικηφόρα τα τρία επόμενα και για πρώτη φορά τον τίτλο της ΕΣΠΕΔΑ με κορυφαία παρουσία τη Δανάη Γιοχανεξιάν.

ΣΥΔΠΕ (ΚΙΤΣΙΟΣ-ΚΑΤΣΙΚΟΛΙΑΣ) : ΚΑΤΣΟΥΛΑ, JOHANEXHIAN, ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΣΙΔΕΡΗ(λ)/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕΤΑΞΑ(αρχηγός),ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΤΕΡΛΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ.

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ(ΠΑΝΙΔΗ) : ΞΥΠΟΛΙΤΑ (αρχηγός), ΤΣΕΡΕΜΗ, ΚΟΓΚΑΛΙΔΟΥ, ΤΑΣΟΥΛΑ, ΔΡΑΚΟΥΛΗ, ΝΤΟΥΛΜΑ, ΚΙΤΣΑΚΗ (λ)/ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΙΔΕΡΗ,  ΜΑΝΩΛΕΑ, ΚΑΡΒΕΛΗ, ΣΑΡΡΗ, ΛΑΡΕΤΖΑΚΗ

Νεοσμυρνιώτικος “εμφύλιος”

Στον μικρό τελικό οι δύο «αιώνιες» της Νέας Σμύρνης έδωσαν τη δική τους μάχη που κρίθηκε στα σερβίς με τη SAP Hellas (Μίλων, κυρίως) να κατακτά με 3-0 σετ (25-21,25-18,25-18) την 3η θέση και κορυφαία την Μυρτώ Νικολαιδου, αφήνοντας τον ταλαιπωρημένο απο αρκετούς τραυματισμούς αλλα πάντα μαχητικό Πανιώνιο να συμπληρώνει το καρέ.

Ωραίες παρουσίες , ωραίο γήπεδο, φιλική ατμόσφαιρα και χαμόγελα παντού στο γεμάτο Χαϊδάρι την Κυριακή το απόγευμα και το επιτελείο της ΕΣΠΕΔΑ σύσσωμο και με πολλές προτάσεις για τη νέα χρονιά, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για καλύτερο θέαμα στη συνέχεια.

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Σελέκος Μιχάλης και οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Γκανά Αγγελική, Βορέας Κώστας και Ντηνιακός Βαγγέλης, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ  Κογκαλίδης Γιώργος,  ο αντιπρόεδρος Μεταξάς  Δημήτρης , τα μέλη του ΔΣ  Δεσάντης Πλάτων και Σαρατσόπουλος Ρωμύλος, ο Τσάκωνας Θεοφάνης από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, ο γεν.γραμματέας της ΟΔΒΕ Λάμπρος Κίτσιος, ο αντιπρόεδρος του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Παπαστάμος Παναγιώτης και η ειδ.γραμμ. του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Κωνσταντίνα Καντλή, καθώς επίσης και πλήθος φιλάθλων, αθλητών, παραγόντων, προπονητών και διαιτητών που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους αγώνες.

Διαιτητές: Παπαχατζής Πέτρος, Μαριδάκης Παναγιώτης.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ FINAL 4 ΜΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ: ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΣΥΔΠΕ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: JOHANEXHIAN ΣΥΔΠΕ

ΥΠΟΔΟΧΕΑΣ: ΛΕΚΚΑ SAP HELLAS

ΜΠΛΟΚΕΡ: ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

MVP: JOHANEXHIAN ΣΥΔΠΕ