Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Πρώτη» επίσημη στις 31/8 για τον Πανναξιακό

«Πρώτη» επίσημη στις 31/8 για τον Πανναξιακό

Την προσεχή Δευτέρα 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη «πρώτη» για την ανανεωμένη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού.

Με μοναδική εκκρεμότητα τις ανακοινώσεις των ξένων αθλητριών που θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, οι αθλήτριες του Ζόραν Κόβασιτς – ο οποίος επίσης δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα- ετοιμάζονται για τη… σύνηθη εξαντλητική προετοιμασία του Σέρβου κόουτς.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας: “Η επιστροφή του Ζόραν Κόβασιτς στη Νάξο, η ανανέωση συνεργασίας με τις αθλήτριες της ομάδας Σία Τοτσίδου, Παναγιώτα Δίωτη και Ειρήνη Κελεσίδου καθώς και η προσθήκη στην ομάδα των ταλαντούχων Ναταλίας Μεταξά και Κωνσταντίνας Δρακουλίδου και των έμπειρων αθλητριών Αποστολίας Νούσια,  Άννας Καρπουζά, Σίσσυ Αποστολίδου και Σοφίας Γκιαούρη, συνθέτουν το νέο ρόστερ της ομάδας που όπως και την περασμένη σεζόν φιλοδοξούν για μία επιτυχημένη πορεία σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Όλες οι αθλήτριες αναμένεται να καταφθάσουν στο νησί μέχρι την Κυριακή ενώ ο προπονητής Ζόραν Κόβασιτς που έρχεται σήμερα στη Νάξο δεν θα έχει στη διάθεσή του την Ειρήνη Κελεσίδου καθώς αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα Βόλεϊ. Οι αθλήτριες θα περάσουν από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την νέα σεζόν”.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...