Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πρώτη… έξοδος για Πανναξιακό στον Πειραιά

Πρώτη… έξοδος για Πανναξιακό στον Πειραιά

Στην Αθήνα βρίσκεται η ομάδα του Πανναξιακού για την πρώτη της εκτός έδρας αναμέτρηση (24/10, 20.00) κόντρα στον Πορφύρα.

Η αποστολή του Πανναξιακού αναχώρησε από την Νάξο το απόγευμα της Παρασκευής χωρίς προβλήματα και διεκδικούν το δεύτερο “τρίποντο” σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στην ομάδα του Πορφύρα.

Ο ΠΑΟΝ που ξεκίνησε με… ρεπό την πρώτη αγωνιστικής, μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα με 3-0 επί του Αίαντα και τώρα θέλει να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του στον β’ όμιλο. Από την άλλη, οι γηπεδούχες προέρχονται από 2 ήττες (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) αλλά έχοντας νεανικό ενθουσιασμό και αγωνιζόμενες εντός έδρας αποτελούν πάντα ένα αξιόμαχο σύνολο.

Ο προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ, κ. Απόστολος Οικονόμου ανέφερε στο paon.gr:

«Με σοβαρότητα και σωστή πνευματική προσέγγιση θα πρέπει να εμφανιστούμε στο επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Πορφύρα, ο οποίος ειδικά στο γήπεδο του μεταμορφώνεται σε μια πάρα πολύ μαχητική ομάδα και εμείς πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, με την κυριαρχία μας πάνω στο φιλέ ( επίθεση – Block ), έτσι ώστε να καταφέρουμε το ζητούμενο που είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Επίσης θέλω να δω από την ομάδα μου να έχει λιγότερες διακυμάνσεις στην απόδοση της, ως δείγμα καλύτερου αγωνιστικού ρυθμού που θα τον χρειαστούμε στα επόμενα πολύ κομβικά παιχνίδια που μας περιμένουν».

Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 στις 20:00 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά με live streaming από το κανάλι του ΑΟΦ Πορφύρας στο youtube.

Διαιτητές του αγώνα είναι:

Π. Σαλπέας 20.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας – Πανναξιακός Α.Ο.Ν.
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Αντωνόπουλος, Παρατηρητής: Τσιμπινός,
Επόπτες: Χατζηβασιλείου, Παπαχατζής Ν., Γραμματεία: Λυκούδη.