ΔΙΕΘΝΗ

Πρώτη και αήττητη η Κίνα

Πρώτη και αήττητη η Κίνα

Με πολύ καλά ποσοστά στην επίθεση η Κίνα επικράτησε εύκολα με 3-0 του Μεξικό στο τελευταίο παιχνίδι του 7ου Ομίλου στο Τέπικ και με 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας…

Το καλύτερο παιχνίδι της στον Όμιλο πραγματοποίησε η Κίνα απέναντι στον Μεξικό… Με εξαιρετικά ποσοστά στην επίθεση, καλό μπλοκ αλλά και άμυνα οι Ασιάτες είχαν εύκολο έργο απέναντι στους «οικοδεσπότες» που μπορεί να ήθελαν αλλά να μην μπορούσαν να ακολουθήσουν.

Η Κίνα με κορυφαίο τον Ζάνγκ Ζέχια με 13 πόντους, αλλά και τους Γουάν Ζι, Ζάνγκ Τσεν, Γκενγκ Ξιν να τελειώνουν με διψήφιο αριθμό πόντων επικράτησαν εύκολα του Μεξικό που είχε τους Μπαράχα και Ντουάρτε με 9 και 8 πόντους αντίστοιχα.

Η Κίνα πήρε από νωρίς το προβάδισμα με 8-4 το Μεξικό δεν κατάφερε να αντιδράσει και με το 25-21 έγινε το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η Κίνα αν και προηγήθηκε τα πολλά λάθη της έφεραν το Μεξικό να είναι κοντά στο σκορ και μάλιστα να κάνει προς το τέλος το 20-20, όμως και πάλι οι Κινέζοι με το 25-22 έκαναν το 2-0.

Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 15-15… Η Κίνα πέρασε μπροστά με 19-17 και στη συνέχεια με τον Γουανγκ Ζι, Ζάνγκ Ζέχια και ο Τσέν έφθασε στο 25-21 και το 3-0.