Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πρώτη προπόνηση για Μπόσκαν-διεθνείς

Πρώτη προπόνηση για Μπόσκαν-διεθνείς

Πρεμιέρα Σλόμπονταν Μπόσκαν είχαμε στην ομάδα ανδρών του Ολυμπιακό. Ο νέος  Σέρβος τεχνικός των «ερυθρόλευκων», που ανέλαβε στη θέση του Φλάβιο Γκουλινέλι και γνωρίστηκε με τους Πειραιώτες στο τουρνουά του Νόβι Σαντ, αρχικά πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου  στην Πλατεία Αλεξάνδρας και το απόγευμα γύμνασε για πρώτη φορά όλη την ομάδα.

Στην προετοιμασία των Πειραιωτών, έδωσαν το παρών για πρώτη φορά  απο την έναρξη της προετοιμασίας, οι πέντε διεθνείς, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Στιβαχτής, Ανδρέας Φράγκος και Νίκος Ζουπάνης που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα.

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν λίγο πριν την έναρξη της  προπόνησης, ως τεχνικός του Ολυμπιακού, δήλωσε στο osfp.gr : «Είδα και τα δυο παιχνίδια της ομάδας στη Σερβία και διαπίστωσα και από κοντά ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα με δυνατότητες. Στο τουρνουά του Νόβι Σαντ δεν είδα τους πέντε διεθνείς αλλά σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί.

Μου άρεσαν όσα είδα από την ομάδα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις και μέρα με τη μέρα να παίρνω το καλύτερο από τον κάθε παίκτη για να βγάλει τις δυνατότητές του».