ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η πρώτη προπόνηση στο Μονπελιέ (Vd)

Η πρώτη προπόνηση στο Μονπελιέ (Vd)

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής στην επιβλητική «Sud De France Arena» στο Μονπελιέ, όπου θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες του Α’ ομίλου του Ευρωβόλεϊ ανδρών.

Μονπελιέ, αποστολή ΠΣΑΤ : Δημήτρης Τυχάλας

Η συγκεκριμένη Arena κτίστηκε πριν από 10 περίπου χρόνια και είναι ένα χώρος που χρησιμοποιείται ως εκθεσιακό κέντρο, αλλά και για συναυλίες, ενώ για τις ανάγκες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχει μετατραπεί σε γήπεδο χωρητικότητας 14.000 θέσεων το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

hellas_proponisi_3_euro_2019hellas_proponisi_2_euro_2019
«Η αλήθεια είναι ότι χάνεσαι με το που μπαίνεις μέσα και χρειάζεσαι χρόνο για να προσαρμοστείς αφού είναι τεράστιο…», παραδέχθηκε μετά το τέλος ο Θοδωρής Βουλκίδης με τον διεθνή κεντρικό να δηλώνει ότι «όλη η ομάδα είναι έτοιμη ψυχολογικά και αγωνιστικά για την πρόκληση του Ευρωβόλεϊ. Όλοι ζούμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, όλοι το απολαμβάνουμε και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό… Κι η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο γήπεδο σε προδιαθέτει για να το κάνεις».

VIDEO

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
22/05/2024

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Τεράστια τιμή η Εθνική, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να διακριθούμε» (vid)

Μία ημέρα μετά την ονομαστική του εορτή ο Κώστας Χριστοφιδέλης παραχώρησε στην κάμερα του volleyball.gr την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη ως ο νέος ομοσπονδιακός...