Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πρώτο ραντεβού Ανδρέου-«Κάλμα»

Πρώτο ραντεβού Ανδρέου-«Κάλμα»

Τα πανηγύρια του νταμπλ έχουν ολοκληρωθεί και πλέον στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ χρειάζεται να σηκώσουν μανίκια αλλά και το κεφάλι ψηλότερα για να πάρουν αποφάσεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν με το πρώτο ραντεβού να είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (13/5) το μεσημέρι.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου θα συναντήσει τον προπονητή του πρώτου νταμπλ της ιστορίας της ομάδας, Γιάννη Καλμαζίδη με τα ανοιχτά θέματα να είναι πολλά. Από τη συμφωνία των δυο ανδρών για ανανέωση της συνεργασίας μέχρι την παραμονή παικτών και από τους νέους στόχους της ομάδας μέχρι τη συμμετοχή της… πρόκλησης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αυτή του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ομάδες εξάλλου που βγαίνουν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα αναμένεται σε λίγες μέρες να δηλώσουν την αποδοχή ή μη… της θέσης τους στα μεγάλα σαλόνια, για το αν δηλαδή θα αγωνιστούν ή όχι στις διοργανώσεις της CEV και θα επενδύσουν κάπως πιο «ακριβά»!

Το ραντεβού Ανδρέου και «Κάλμα» έχει προγραμματιστεί για τις 12.00 το μεσημέρι και η επαφή αυτή θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το τι μέλλει γενέσθαι στο τμήμα των φετινών πρωταθλητών.