Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Πρώτο τραπέζι πίστα» γλέντησε το Αιγάλεω – Αύριο η φιέστα ανόδου (fot)

«Πρώτο τραπέζι πίστα» γλέντησε το Αιγάλεω – Αύριο η φιέστα ανόδου (fot)

Οι πανηγυρισμοί και τα γλέντια δεν έχουν τέλος στο Αιγάλεω για την ιστορική άνοδο της  γυναικείας ομάδας βόλεϊ της πόλης, καθώς μετά το χθεσινό καθιερωμένο επινίκιο πάρτι στα μπουζούκια, την Κυριακή 15/5 η διοίκηση της ομάδας περιμένει όλους τους φιλάθλους να γιορτάσουν την ιστορική επιτυχία στη μοναδική φιέστα, που θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 στο κλειστό “Στ. Βενέτης”.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, αθλήτριες και στελέχη της ομάδας, είχαν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαιωμένοι για την παρθενική πανάξια άνοδο στα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Το επόμενο ραντεβού λοιπόν της ομάδας μετά το πάρτι του γηπέδου, δόθηκε χθες στο Frangelico, όπου και εκεί τα κορίτσια της Αγγελικής Αντωνιάδου, σε μία όμορφη βραδιά, αποδείχθηκαν… πρωταθλήτριες και στη διασκέδαση!

Υπό τους ήχους των αγαπημένων τραγουδιστών Σταμάτη Γονίδη -Χρήστου Μενιδιάτη και με το “φαρμάκι” να ρέει άφθονο στο “γυαλί”, ο ενθουσιασμένος πρόεδρος, Παντελής Βλάχος έδωσε το σύνθημα για το γλέντι και τα… κορίτσια “τα έσπασαν”, υπό τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες φίλων του Αιγάλεω που γιόρτασαν μαζί τους !

Πιο εκθαμβωτικές και από την λαμπερή βαρύτιμη “κούπα” που στόλιζε το τραπέζι τους, υπό το βλέμμα της “αρχιτεκτόνισσας” της φετινής ιστορικής επιτυχίας και προπονήτριάς τους, κας Αντωνιάδου, τα αστέρια του Αιγάλεω απέδειξαν, πέρα από τις ικανότητές τους στο φιλέ, ότι το «έχουν» και στην… πίστα, δίνοντας ρεσιτάλ στο χορό και στο τραγούδι, έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το ραντεβού με την διασκέδαση ανανεώθηκε για αύριο Κυριακή 15/5 στις 17.00 στο Αιγάλεω, όπου η πρωταθλήτρια ομάδα περιμένει στο “σπίτι” της να υποδεχθεί όλους τους φιλάθλους που συνέβαλλαν σε αυτή την σπουδαία επιτυχία και να γιορτάσουν μαζί τους. Ο αγαπημένος  τραγουδιστής Άγγελος Ανδριανός θα δώσει μία ξεχωριστή νότα στη φιέστα με την υπέροχη φωνή του, ενώ στα πλήκτρα θα βρίσκεται και ο μοναδικός Ματι Παλαιολόγος.