ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το πρώτο βήμα για το 7ο

Το πρώτο βήμα για το 7ο

Η εντυπωσιακή επικράτηση στον ημιτελικό έφερε χαμόγελα αισιοδοξίας στις «ερυθρόλευκες» που είναι «φτιαγμένες» για την κατάκτηση του 7ου Κυπέλλου στην ιστορία του Ολυμπιακού με τις Χριστοδούλου, Γιώτα και Λαμπρούση να δίνουν το σύνθημα νίκης.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου λίγο μετά το νικηφόρο ημιτελικό τόνισε «Νομίζω ότι σήμερα έγινε πιο εύκολο παιχνίδι σε σχέση με αυτό που περιμέναμε και εμείς και περίμεναν και όλοι. Παίξαμε δυνατά και συγκεντρωμένα σε όλες τις φάσεις και καταφέραμε να γυρίσουμε το δεύτερο σετ. Κάναμε το πρώτο βήμα. Ξέρουμε ότι αύριο μας περιμένει ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι».

Η Κατερίνα Γιώτα ικανοποιημένη από την εμφάνιση και πρόκριση του Ολυμπιακού δήλωσε «Χαιρόμαστε για τη νίκη αυτή. Ήταν μια δύσκολη νίκη, ακόμη και αν δεν φάνηκε αυτό. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας άξιος αντίπαλος, παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να κερδίσουμε και είμαστε χαρούμενες που για μια ακόμη χρονιά βρισκόμαστε στον τελικό της διοργάνωσης. Νομίζω στον συγκεκριμένο θεσμό αυτό που μετρά είναι το πόσο το θέλει κάποιος να κερδίσει. Αυτό το δείξαμε εξ αρχής. Υπήρχαν στιγμές που χαλάρωσε η ομάδα, αλλά καταφέραμε να πάρουμε στο τέλος τη νίκη».

Για το αν φοβάται κάτι ο Ολυμπιακός στον τελικό η διεθνής κεντρικός δήλωσε «Μόνο τον εαυτό του. Τίποτα άλλο. Δεν νομίζω πως μπορεί να μας σταματήσει κάποιος. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Η Τζίνα Λαμπρούση από την πλευρά της υπογράμμισε  «Με τη νίκη μας κάναμε το πρώτο βήμα. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν το περιμέναμε τόσο εύκολο. Κάναμε και εμείς κάποια λάθη, αλλά το θέμα τώρα είναι τι θα κάνουμε αύριο. Πρέπει να κοιτάμε τους αγώνες μεμονωμένα και έναν-έναν, γιατί οι αγώνες κυπέλλου είναι επικίνδυνοι. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα γιατί έχουμε συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη και τώρα φθάσαμε στον πρώτο τίτλο της χρονιάς που θέλουμε να τον κατακτήσουμε. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες και να πάρουμε τη νίκη. Τίποτα άλλο».