ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Πρωτοψάλτης: «Και την ψυχή μας με Πορτογαλία»

Πρωτοψάλτης: «Και την ψυχή μας με Πορτογαλία»
Ο διεθνής ακραίος, Θανάσης Πρωτοψάλτης εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης με την Ρουμανία υποσχέθηκε ότι η Εθνική θα δώσει τα πάντα για τη νίκη-πρόκριση επί της Πορτογαλίας.
«Η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση της νίκης ήταν διαφορετική απ’ ότι περίμενα. Θέλαμε μία νίκη για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης και είναι πολύ σημαντικό που το πετύχαμε. Ήταν ένα μεγάλο σκαλοπάτι που θα μας δώσει ώθηση για να καλύψει την μικρή κούραση που έχουμε και θέληση για αύριο. Με εξαίρεση το πρώτο σετ που ήμασταν κάπως μουδιασμένοι, είχαμε συγκέντρωση και παίξαμε ελεύθερα και στις λεπτομέρειες πήραμε τα σετ. Αυτό ήταν λόγω της ετοιμότητας που είχαμε για να πάρουμε τα σετ στο 24», είπε ο διεθνής άσος για την αναμέτρηση ενώ πρόσθεσε για τον πόντο που πήρε δίνοντας στην Ελλάδα το τρίτο σετ με 27-25:
«Εκεί είναι 50-50. Ήταν το πιο σημαντικό σετ του αγώνα, χτύπησα την μπάλα και πήρα τον πόντο. Το μόνο που θυμάμαι ότι έπεσε πάνω μου… ο χοντρός και ο Μένιος».

Τέλος, για την Πορτογαλία ανέφερε: «Είμαστε καλοί στο να ανεβάζουμε το επίπεδό μας βάσει του αντιπάλου. Είμαστε έτοιμοι για την Πορτογαλία και πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή δυνατά μέχρι το τέλος. Θα δώσουμε την ψυχή μας και από εκεί, ό,τι θέλει ο Θεός».