ΔΙΕΘΝΗ

Protopsaltis is back!

Protopsaltis is back!

Ορεξάτος επέστρεψε στο βασικό σχήμα της Φριντριχσχάφεν, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, ο διεθνής ακραίος, που ήταν εκ των κορυφαίων της γερμανικής ομάδας στο νικηφόρο 3-0 (25-11, 29-27, 25-18) σετ επί της Σόλινγκεν.

Η απουσία του Πρωτοψάλτη το τελευταίο διάστημα ήταν εμφανής στο παιχνίδι της πρωταθλήτριας Γερμανίας και το ευχάριστο για τον Βέλγο τεχνικό, Βίταλ Χέινεν, μετά την μικρή συμμετοχή του μόνο για υποδοχή στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League στο Παρίσι είναι ότι με την πολυ καλή του εμφάνιση στο εντός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Bundesliga, έδειξε πως μπορεί να τον υπολογίζει, τόσο στα εύκολα, όσο και στα δύσκολα.

Με 67% ποσοστό στην υποδοχή και 71% (10/14) αποτελεσματικότητα στην επίθεση με 1 άσο και 1 μπλοκ, ο Πρωτοψάλτης έφτασε συνολικά τους 12 πόντους, 3 λιγότερους από τον τοπ σκόρερ της ομάδας του Τάκβαμ, που σημείωσε 15 πόντους.

Στους 15 πόντους σταμάτησε και ο Νίμπριγκ των φιλοξενούμενων, που με εξαίρεση το β σετ όπου πίεσαν την Φριντριχσχάφεν γνώρισαν τελικά δίκαια την ήττα από την ανώτερη Υπερκυπελλούχο Γερμανίας.

Με το τρίποντο η ομάδα των Ζέπελιν έφτασε τους 19 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην 4η θέση της κατάταξης του πρωταθλήματος, όπου η επικεφαλής Μπερλίν με 27 βαθμούς, έχει έναν αγώνα περισσότερο.